Afsluiting seizoen: BBQ op vrijdag 27 juni 2014 

Aan alle vrijwilligers van GVAV-Rapiditas,

20140528 - Het seizoen 2013/2014 loopt alweer ten einde en dat sluiten we af met een inmiddels traditionele en gezellige barbecue  bij GVAV op vrijdag 27 juni a.s. om 19.00 uur.
Onder het motto “GVAV, dat ben jezelf” hebben jullie, leiders, trainers, kantinemedewerkers, scheidsrechter-coördinator, assistentscheidsrechter- coördinator, scheidsrechters, pupillenscheidsrechters, wedstrijdsecretarissen, technisch coördinatoren, schoonmaakploeg, onderhoudsploeg, gastvrouwen, reparatieploeg, graspiepers, kledingdames, materiaalmannen, witkalkers, EHBO’ers, verzorgers, onderhoudsmedewerkers, toernooicommissieleden.
met z’n allen dit jaar weer een flinke klus geklaard en daarvoor willen we als bestuur onze waardering uitspreken onder het genot van een hap(je) en een drankje. 

Meld je aan voor 20 juni op bbq@gvav.nl          Doen!

Het bestuurD en E toernooi bij GVAV op 7 juni 2014

20140526 - Evenals vorig jaar wordt er dit jaar door GVAV weer een toernooi georganiseerd, dit jaar voor onze D-1 en E-1 teams. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 7 juni 2014. Vanwege de renovatie van de velden 7 en 8 is er dit jaar helaas geen ruimte voor een F-toernooi.

Aan het D toernooi zullen tien D-1 teams deelnemen van de volgende verenigingen: Hoogezand, Drachtster Boys, Achilles 1894, ACV, Urk, Actief, Rohda Raalte, Kickers Emden, WVV en GVAV-Rapiditas.

Aan het E toernooi zullen zes E-1 teams deelnemen van Actief, Helpman, DOS Kampen, Urk en GVAV Rapiditas. Het 6e team wordt ofwel gevormd door een team van GVAV ofwel een team van een andere vereniging.

Het toernooi start om 10.00 met de openingsceremonie op het hoofdveld van GVAV Rapiditas. De poulewedstrijden starten om 10.30 uur.
Om 15.00 uur zullen de laatste finalewedstrijden gespeeld worden. Om 15.45 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Rond het toernooi zullen weer de nodige randactiviteiten plaatsvinden, waaronder een verloting waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan het Jeugsportfonds Groningen.

Dus mocht u deze zaterdag geen activiteiten gepland hebben: kom gerust met uw kind naar Sportpark Kardinge. 

Leuke jeugdwedstrijden gegarandeerd!

Namens de toernooicommissie,

Hessel Betten


 

Belangrijke info voor B-junioren in 2014-2015

20140523 - De volgende mededelingen zijn bestemd voor de spelers (en hun ouders/verzorgers) die volgend jaar B-junior zijn. 

Wedstrijdsecretaris B-junioren
Enige tijd geleden hebben alle spelers die in het volgend seizoen B-junior zijn een papieren brief thuis gekregen. In die brief hebben we gemeld dat het noodzakelijk is om een wedstrijdsecretaris B-junioren te vinden. Tot op heden heeft nog niemand zich voor deze functie gemeld!
Bij dezen nogmaals de dringende oproep om iemand te vinden: of u als ouder zelf of iemand die u kent en wel geschikt zou kunnen zijn voor deze functie.

Geboren in 1998?
Verderop in dit Laatste_nieuws staat de lijst van spelers van wie de spelerspas verloopt. Ongeveer de helft van deze spelers heeft al een nieuwe pasfoto ingeleverd. De andere helft nog niet! 
Wie niet op tijd (dit seizoen nog) een nieuwe foto inlevert, heeft straks geen nieuwe spelerspas en kan dus geen wedstrijden spelen.

Spelregelbewijs
In het nieuwe seizoen moet elke B-junior voor 1 januari 2015 het spelregelbewijs halen. Meer informatie volgt na de zomer. WK-coachspel van FC Groningen

20140523 - Doe mee met de WK Coach van FC Groningen, maak kans op mooie prijzen én verdien geld voor GVAV-Rapiditas!

Beste speler / vrijwilliger,

Op 12 juni start het WK. Wij als club zijn aangesloten bij het Amateurconvenant van FC Groningen. FC Groningen organiseert een WK Coach waarbij deelnemers een eigen team kunnen samenstellen en punten kunnen verdienen. Deelnemers maken kans op mooie prijzen én verdienen geld voor GVAV-Rapiditas.

Deelnemers betalen € 4,95 (seizoenkaarthouders € 3,95) om mee te spelen. Van elke deelnemer gaat één euro naar GVAV-Rapiditas. Deelnemers maken zelf kans op hele mooie prijzen, waaronder met 10 personen als VIP naar een wedstrijd, een gesigneerd wedstrijdshirt of opgehaald worden met de spelersbus.

Deelnemers maken behalve kans op individuele prijzen ook kans op een prijs voor de eigen amateurclub. Wellicht gaan wij straks met 200 leden van GVAV-Rapiditas naar een thuiswedstrijd van FC Groningen. De amateurvereniging met de beste gemiddelde score bezoekt dus een wedstrijd van FC Groningen.

Aanmelden voor de WK Coach van FC Groningen kan via http://www.fcgroningen.nl/wkcoach


 

Ideeënbus kantine

20140522 - Beste leden/sporters,
De barcommisie vangt van veel leden en ouders op dat men ideeën heeft die men graag zou willen delen. 
Vanaf het volgende seizoen hangt er een ideeënbus in de kantine zodat je je ideeën kwijt kunt en wij als barcommisie kunnen kijken wat wij hier mee kunnen. Elk idee, groot of klein, is welkom!

Met vriendelijke groet, de barcommisie.  Inleveren overgebleven munten

20140522 - Willen alle leiders en trainers aan het eind van het seizoen hun koffiemunten inleveren?
Het gaat niet alleen om de rode munten, maar alle kleuren die men toevallig nog in zijn bezit heeft. De barcommissie kan deze dan inventariseren.
Vanaf het nieuwe seizoen is het niet meer mogelijk om met de rode munten te betalen. Ze zijn dan niet meer geldig en worden niet geaccepteerd. 
Volgend seizoen kunnen de leiders en trainers gewoon weer nieuwe munten aanvragen. Het aanvraagformulier is te vinden onder Informatie GVAV-Rapiditas - Muntenbeleid.  

Met vriendelijke groet, de barcommisie.Afgelasting ALV van maandag 26 mei a.s.

Beste leden,

20140520 - Het bestuur is helaas genoodzaakt de algemene ledenvergadering van maandag 26 mei aanstaande af te gelasten. 

De oorzaak van deze afgelasting is de gezondheid van onze voorzitter. Alex heeft zijn vakantie moeten onderbreken na, vermoedelijk, een kleine tia-aanval.

Inmiddels gaat het weer beter met de voorzitter. Wel is het duidelijk geworden dat zijn enorme inzet voor GVAV zijn tol begint te eisen. Naast het voorzitterschap heeft Alex ook nog het penningmeesterschap en de ledenadministratie op zich genomen. Clubliefde en clubtrouw hebben duidelijk zijn sporen nagelaten. Eens te meer is duidelijk geworden dat een grote club als GVAV niet kan draaien op een te klein aantal trouwe vrijwilligers.

Voor de ledenadministratie lijkt een oplossing in zicht. Aan de dubbelrol van voorzitterschap en penningmeesterschap moet echter op korte termijn ook een einde komen. We dringen er bij alle leden daarom dringend op aan na te gaan wie voor een van deze functies geschikt zou kunnen zijn en niet te aarzelen om de naam van zo’n persoon aan ons door te geven.

Namens het bestuur van GVAV-Rapiditas,
Onno Molenaar, vicevoorzitterEls Kraaijenhagen wint WK-ticket

20140521 - Vanavond was de verloting van het WK-ticket voor de wedstrijd van Nederland tegen Spanje in Brazilië. De gelukkige winaar met lotnummer 294 was Els Kraaijenhagen, onze verzorgster van het eerste elftal en de A1.GVAV verloot 1 Ticket Spanje – Nederland in Brazilië

Schrijf je vanaf Dinsdag 13-05-2014 t/m Dinsdag 20-05-2014 in voor de loting.
Loten zijn verkrijgbaar aan de bar voor €2,50 per lot. (maximaal 4 loten per persoon)
De verloting vindt plaats op Woensdag 21-05-2014 om 19:00 in de kantine van GVAV.

Voorwaarden:   

  • Minimale leeftijd van 18 jaar.
  • In het bezit van een Paspoort tenminste geldig tot 2015.
  • Verbonden met GVAV (Ouder/verzorger/Leider/Trainer/Speler/Vrijwilliger)

Let op: De prijs is persoonlijk en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar of anderszins inwisselbaar of uit te keren in geld.

Wat kun je exact winnen.

4-daags arrangement naar Brazilië.
Vlucht:                              Amsterdam – Salvador v.v.
Aantal:                             1 Persoon
Type reis:                        4-daagse reis (2 overnachtingen)
Vertrek op:                     11 Juni 2014 (in de avond)
Terugkomst op:             15 Juni 2014 (in de ochtend)
Aantal Overnachtingen: 2 overnachtingen

Inbegrepen is:             Vlucht van Amsterdam naar Salvador
                                   2 overnachtingen in een viersterrenhotel
                                   Luchthavenbelasting en veiligheidstoeslagen
                                   Luchthaven – en stadiontransfers
                                   Reisbegeleiding
                                   1 entreekaart categorie 1 voor Spanje – Nederland

Niet inbegrepen is : Niet genoemde transfers
                                   Eventuele drankjes, snacks of lunchpakketten
                                   Reis en/of annuleringsverzekering
                                   Uitgaven van persoonlijke aard


Meidenvoetbal!!!  Er zijn weer open trainingen

20140512 - Voor meiden die graag willen voetballen bij GVAV of nu bij GVAV voetballen in een gemengd team zijn er in mei weer open trainingen.

Beginner of gevorderde, lid of geen lid, met vriendinnen of alleen. In mei is er voor iedereen plek.  
Alle enthousiaste meiden tussen 11 en 18 zijn welkom op de open trainingen. 
Denk je erover om volgend seizoen te gaan  voetballen in een meisjesteam doe dan nu een paar keer vrijblijvend mee. Je komt in een bestaande trainingsgroep die zo goed mogelijk aansluit bij jouw leeftijd en voetbalervaring.  Als je na de trainingen enthousiast geworden bent kan je lid worden bij GVAV. Dat lidmaatschap gaat volgend seizoen in. Zorg wel dat je aanmelding op tijd bekend is want  uiterlijk begin juni is de indeling gemaakt en meestal zijn de meiden teams direct vol.

Wil je volgend jaar in een meidenteam laat deze kans dan niet lopen en meld je snel aan. 

Tot op het veld,
Jos Raymakers

Praktische informatie
Trainingen zijn tussen 12 en 26 mei op maandag en woensdag. Ze duren een uur en beginnen om 17:00 of 18:00 uur afhankelijk van de groep waar je in komt.

Opgeven kan via de mail  jos.raymakers@planet.nl . Vermeld de volgende gegevens.

  • Je naam en geboorte datum.
  • Van welke sportclub(s) je lid bent of bent geweest en in welke teams je hebt gespeeld.


GVAV-Rapiditas stelt teleur tegen GRC Groningen

20140511 – GVAV-Rapiditas verspeelde vandaag de kans op de derde periodetitel door een terechte 2-0 nederlaag tegen GRC Groningen. 

In de 50e minuut scoorde Karim Layeb de 1-0 voor de thuisclub. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd maakt Ifeayi Gorissen de 2-0. 
Omdat Achilles 1894 en Nieuw Buinen verloren, zou GVAV-Rapiditas aan een overwinning genoeg gehad hebben voor de derde periodetitel. GRC Groningen dwong door deze overwinning een beslissingswedstrijd af tegen Heerenveen waarin uitgemaakt wordt wie rechtstreeks degradeert en wie als herkanser aan de nacompetitie mag deelnemen. 

Zestig toeschouwers trotseerden de barre weersomstandigheden op Corpus den Hoorn voor een zeer matige partij voetbal. Na de nodige regenbuien en talloze terugspeelballen van beide partijen kon in de 37e minuut de enige kans van de eerste helft genoteerd worden. Ifeayi Gorissen kon alleen op keeper Remco Molenaar af, maar deze redde bekwaam. 
Het meest bijzondere moment van de wedstrijd kwam op naam van Farid Balvaneh. Bij een strafschop komt het wel eens voor dat de strafschopnemer de bal tegen de paal schiet en de bal daarna als eerste ook weer raakt. Er wordt dan afgefloten omdat de nemer van een spelhervatting de bal niet tweemaal achter elkaar mag raken. Farid kreeg iets heel bijzonders voor elkaar. Hij nam een hoekschop en schoot deze zodanig tegen de eerste paal dat de bal weer bij hem terugkwam, waarna hij tegen de regel van tweemaal raken zondigde.
Bij rust stonden Achilles 1894 en Nieuw Buinen al achter en dus hoefde GVAV alleen maar te winnen om de derde periodetitel binnen te halen. In de 48e minuut leek de openingstreffer voor GVAV een feit toen Rashid Conquet vrij kon inkoppen. De bal ging echter net over de lat. Even later was het aan de andere kant wel raak. Anne Bandsma gleed uit of ging door zijn enkel, waardoor hij de pass op Karim Layeb niet kon onderscheppen. Layeb scoorde beheerst (1-0).
GVAV bleek niet in staat om deze tegenslag te boven te komen. Het duurde tot de 73e minuut voordat er weer een enigszins serieuze doelpoging van de blauwhemden te noteren viel. In de 89e minuut was de wedstrijd gespeeld toen Ifeayi Gorissen met de fraaie goal de 2-0 liet aantekenen. 

Zo ging de derde periodetitel dus aan de neus van GVAV voorbij. De strijd om de derde periodetitel is echter nog niet beslist omdat de wedstrijd FC Wolvega - Emmen afgelast werd. Bij een overwinning van Emmen met twee doelpunten verschil is de derde periodetitel voor Emmen. Bij een overwinning met één doelpunt verschil doet zich een heel bijzondere situatie voor: kampioen Achilles 1894 en Emmen eindigen dan bovenaan in de derde periode met een gelijk aantal punten en een gelijk doelsaldo. Uw verslaggever heeft niet uitgezocht of er ook in dit geval een (voor Achilles 1894 zinloze) beslissingswedstrijd gespeeld moet worden om te bepalen wie de derde periode wint.

GRC Groningen – GVAV-Rapiditas 2-0 (0-0)

Scoreverloop: 50. Karim Layeb 1-0. 89. Ifeayi Gorissen 2-0.
Scheidsrechter: P.J. Tanja.
Geel: Dennis Veenstra, Farid Balvaneh (GVAV). Wasim el Baroudi (GRC Groningen en ex-GVAV).
Toeschouwers: 60. 
Man of the match: Dennis Veenstra.
Citaat van de dag: geen.

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Ramon Nijdam, Dennis Veenstra, Anne Bandsma, Dylan Rokette, Leroy Schnieders (80. Sharon Lasut), Patrick Hoving, Farid Balvaneh, Rashid Conquet, Nathi Casimir, Rudwin Evers.

Andere uitslagen
Heerenveen – Achilles 1894 3-0. Bergum – SC Erica 0-4. Nieuw Buinen – LAC Frisia 1883 2-3. SVBO – Steenwijk 4-1. TVC’28 – VKW 4-1. FC Wolvega – Emmen afg..

Eindstand gehaktballentest 2013-2014
De bal van GRC Groningen was een zeer teleurstellende bal die niet meer dan een 5,5 waard is. 
1. LAC Frisia 1883, VKW, Achilles 1894 7,5
4. SVBO 7,0
5 en 6. Bergum, Steenwijk 6,5
7 en 8. TVC’28 en Emmen 6,3
9 en 10. SC Erica, Heerenveen 6,0
11 en 12. FC Wolvega, GRC Groningen 5,5
13. Nieuw Buinen 5,0.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatieTerecht gelijkspel GVAV-Rapiditas - Bergum

20140504 – GVAV-Rapiditas speelde vandaag met 1-1 gelijk tegen Bergum. 

Klaas de Boer opende al na drie minuten de score voor Bergum. Rudwin Evers maakte in de tweede helft de gelijkmaker. GVAV-Rapiditas had moeten winnen om een goede kans te behouden op de derde periodetitel. De kans dat die nu nog behaald gaat worden, is na vandaag een stuk kleiner geworden.

Bergum had in de eerste helft het betere van het spel en al in de vierde minuut was good old Klaas de Boer succesvol toen hij uit de corner de bal met een simpel omhaaltje in het doel liet verdwijnen (0-1). Na een kwartier moest Remco Molenaar met de voet redding brengen om de 0-2 te voorkomen. 
Ondanks het feit dat GVAV niet zo best speelde, kreeg het goede kansen. Rond de 25e minuut schoot Nathi Casimir net over en even later moest een verdediger van Bergum de bal op de lijn tegenhouden. In de 38e minuut trof Nathi Casimir de paal en bij de rebound stond Bergum-keeper Arjen Tolman op zijn post. Daarna was er weer de nodige dreiging van de kant van Bergum, maar Remco Molenaar redde bekwaam. Aan de andere kant reageerde Arjen Tolman in de extra tijd van de eerste helft adequaat op schoten van Rashid Conquet en Rudwin Evers.
Na de rust legden beide ploegen nog steeds het nodige enthousiasme aan de dag, maar waren er geen uitgespeelde kansen meer. In de 65e minuut maakte Rudwin Evers gelijk in een situatie waarin van een kans eigenlijk niet gesproken kon worden (1-1). Het meest opvallende in de tweede helft was eigenlijk het optreden van scheidsrechter Postma die in deze uiterst sportieve wedstrijd op het laatst toch nog met gele kaarten ging strooien. De drie slachtoffers bij GVAV zijn daardoor alle drie voor de laatste wedstrijd geschorst. 

Bij winst had GVAV alleen aan kop gestaan in de derde periode, maar dat is nu weer Achilles 1894 dat vandaag kampioen werd. Wint Achilles 1894 de derde periode, dan gaat de vervangende periodetitel naar de hoogst geëindigde ploeg op de ranglijst die nog geen periodetitel heeft. Dat zou dan Nieuw Buinen zijn. 
Eindigen Achilles 1894, GVAV en Nieuw Buinen in de derde periode met een gelijk aantal punten, dan is het doelsaldo beslissend en dan wint Achilles 1894, wonderen daargelaten, de derde periode op doelsaldo en krijgt Nieuw Buinen dus de vervangende periodetitel.
Wint Achilles 1894 zijn laatste wedstrijd niet, maar winnen GVAV en Nieuw Buinen wel, dan eindigen GVAV en Nieuw Buinen bovenaan met een gelijk aantal punten. In dat geval is het doelsaldo beslissend en dat is op dit moment gelijk. Is dat na volgende week nog zo, dan is een beslissingswedstrijd tussen GVAV en Nieuw Buinen noodzakelijk.
Volgende week krijgt Nieuw Buinen LAC Frisia op bezoek. LAC Frisia staat weliswaar laatste, maar haalt de laatste weken wel steeds punten. GVAV gaat op bezoek bij stadgenoot GRC Groningen, dat moet winnen om een kans te hebben rechtstreekse degradatie te ontlopen. 
Kortom, het kan nog alle kanten op. 

GVAV-Rapiditas – Bergum 1-1 (0-1)

Scoreverloop: 4. Klaas de Boer 0-1. 65. Rudwin Evers 1-1.
Scheidsrechter: G.G. Postma.
Geel: Robin van Linschoten, Raichello Kleinmoedig, Genrick Wawoe (GVAV). Steffen Kempe, Hidde Veltman (Bergum). 
Toeschouwers: 101. 
Man of the match: Remco Molenaar.
Citaat van de dag: geen.

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Raichello Kleinmoedig, Dennis Veenstra, Ramon Nijdam, Dylan Rokette, Robin van Linschoten, Genrick Wawoe, Patrick Hoving (75. Arco Bartelsman), Roy Schokkenbroek (29. Rashid Conquet), Nathi Casimir, Rudwin Evers.

Andere uitslagen
Achilles 1894 – SVBO 3-1. SC Erica – Heerenveen 4-1. Emmen – Nieuw Buinen 2-2. VKW – GRC Groningen 1-3. Steenwijk – FC Wolvega 4-1. LAC Frisia 1883 - TVC’28 2-0.

Tussenstand gehaktballentest
1. LAC Frisia 1883, VKW, Achilles 1894 7,5
4. SVBO 7,0
5 en 6. Bergum, Steenwijk 6,5
7 en 8. TVC’28 en Emmen 6,3
9 en 10. SC Erica, Heerenveen 6,0
11. FC Wolvega 5,5
12. Nieuw Buinen 5,0.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatie


Uitnodiging en agenda voorjaarsledenvergadering

UITNODIGING    VOORJAARSVERGADERING  GVAV - RAPIDITAS

Maandag 26 mei 2014

De voorjaarsvergadering van GVAV-Rapiditas voetbal wordt gehouden op maandag 26 mei 2014, aanvang 20.00 uurin onze sportkantine op het sportpark Kardinge. De algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van onze vereniging. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Ook de ouders/verzorgers van onze jeugdleden zijn van harte welkom en stemgerechtigd voor hun kinderen

De agendapunten voor deze ALV zijn:

1        Opening door de voorzitter
2        Mededelingen en ingekomen stukken
3        Verslag ALV van 4 november 2014
4        Vaststelling contributie 2014-2015
5        Vaststelling begroting 2014-2015
6        Bestuursverkiezing.

Aftredend zijn:
Max Brouwer (secretaris) Het bestuur stelt voor Hemmo Sipsma te benoemen als secretaris;
Harry Sipsma (technische zaken). Voor deze functie is nog geen opvolger gevonden.

Ook de vacature van penningmeester is nog steeds vacant.

(Tegen)kandidaten kunnen schriftelijk/via mail worden aangemeld bij de       secretaris tot 19 mei 2014.

Het gebrek aan bestuur en kader baart zo langzamerhand grote zorgen. Tijdens deze vergadering zullen de consequenties daarvan ter sprake worden gebracht en willen we samen met u naar oplossingen zoeken

7        Bestuursbeleid
8.       Uitreiking waardering van clubtrouw
9        Rondvraag
10      Sluiting.

De vergaderstukken zijn, uitsluitend voor leden en ouders van jeugdleden beschikbaar bij de bar in de sportkantine vanaf maandag 19 mei  a.s.

Ook bestaat vanaf die dag de mogelijkheid de stukken per email aan te vragen bij de secretaris (secretaris@gvav.nl)Formaliteiten opzeggen/overschrijven

Verderop in dit Laatste nieuws kun je lezen wanneer je in de kantine terecht kunt voor het regelen van een overschrijving van of naar GVAV-Rapiditas.
Hieronder kun je lezen welke formulieren en andere zaken allemaal nodig zijn om het in één keer goed te regelen. 

Je gaat van GVAV naar een andere club
Je moet
1 - zorgen dat je je contributie en eventuele openstaande boetes betaald hebt
2 - uiterlijk 31 mei 2014 schriftelijk je lidmaatschap bij GVAV hebben opgezegd (per papieren brief of per mail)
3 - het ingevulde overschrijfformulier meenemen dat je bij je nieuwe club opgehaald hebt.
4 - de eventueel in bruikleen gegeven kleding inleveren.

Je krijgt van ons de volgende zaken mee die je bij je nieuwe club moet inleveren:
1 - het door GVAV ondertekende overschrijvingsformulier (die handtekening komt er alleen als je geen financiële verplichtingen meer hebt)
2 - je spelerspas
3 - de ledenmutatiekaart.


Je komt van een andere club naar GVAV
In dit geval zijn de formaliteiten:
1 - je neemt het door je oude club ondertekende, ingevulde overschrijvingsformulier* mee
2 - je neemt je spelerspas mee
3 - je neemt de ledenmutatiekaart mee, die je van je oude club gekregen hebt
4 - je neemt het ingevulde aanmeldingsformulier voor GVAV mee
5 - ben je minderjarig, dan dient er een ouder/verzorger mee te komen bij de aanmelding; deze ouder/verzorger dient een geldig identificatiebewijs mee te nemen
6 - ben je meerderjarig, dan neem je zelf een geldig identificatiebewijs mee
7 - een kopie van de bankpas in verband met de automatische incasso (bij minderjarigheid gaat het dus om een bankpas van een ouder/verzorger; bij meerderjarigheid om je eigen bankpas).

Voor dit alles geldt een deadline van 13 juni (de laatste van de drie avonden waarop een en ander geregeld kan worden)!

* Voor E- en F-pupillen is niet het 'grote' overschrijvingsformulier nodig, maar een formulier dat door de oude club is ingevuld en ondertekend als bewijs dat men aan de financiële verplichtingen heeft voldaan.
Een overschrijving is helemaal niet nodig als het drie jaar geleden is dat men een bindende wedstrijd voor de oude club gespeeld heeft. Men kan zich dan aanmelden alsof men nog nooit lid geweest is van een voetbalclub.Ben je geboren in 1998? 

Ben je geboren in 1998 en staat je naam in de onderstaande lijst?
Dan verloopt je spelerspas aan het einde van het seizoen en daarom moet je tijdig een nieuwe pasfoto inleveren bij de leiding van je team.
Heb je al een nieuwe foto ingeleverd? Stuur mij dan een mailtje (wedstrijdzaken@gvav.nl) en ik streep je naam door.
Zo nu en dan verschijnen er ook nieuwe namen in de lijst. 

Ausema, J. V  11-12-1998 INGELEVERD
Bardewee, L. M  28-04-1998 INGELEVERD
Bezema, N.D.T.B. M  03-04-1998 OPGEZEGD ALS LID
Boekaar, D.F. M  01-04-1998 INGELEVERD
Bots, A.J. M  25-01-1998 INGELEVERD
Bruin, D. de M  12-12-1998 INGELEVERD
Buiten, H.E. van M  14-11-1998  
Carrot, N. V  10-05-1998 INGELEVERD
Cornelius, S. M  18-01-1998 INGELEVERD
David, J. V  23-10-1998 INGELEVERD
Deinum, S.I. V  22-02-1998 INGELEVERD
Dijkstra, N. V  14-10-1998 INGELEVERD
Have, T. ten M  22-12-1998 INGELEVERD
Heeren, Y.Q. M  12-07-1998 INGELEVERD
Jonge, N.D.B. de M  16-11-1998  
Kamps, J.B M  05-06-1998  
Kersten, P.J. M  22-08-1998 INGELEVERD
Kleij, L.A. van der M  21-08-1998 OPGEZEGD ALS LID
Koks, W.T. M  06-12-1998  
Krieken, C. van M  23-09-1998  
Lammers, C.H.L. M  21-10-1998 OPGEZEGD ALS LID
Lemstra, J. M  22-12-1998  
Luttje, D.S. M  28-06-1998 INGELEVERD
Molen, T. van der V  04-04-1998 INGELEVERD
Nahumury, Z.   30-07-1998 INGELEVERD
Nieuwkuijk, S.R. van M  26-10-1998 INGELEVERD
Niezing, J.J. M  18-11-1998 INGELEVERD
Nijdam, R.R. V  04-09-1998 INGELEVERD
Ottens, J.B.J. M  13-03-1998  
Pomstra, J. M  04-02-1998 INGELEVERD
Postma, K. M  13-08-1998 OPGEZEGD ALS LID
Raymakers, F.D.   14-10-1998  
Simon, M.A. M  25-01-1998 INGELEVERD
Smid, J.C. V  10-11-1998  
Temimi, A. M  06-12-1998  
Torbed, L. M  15-01-1998  
Veer, M. van der V  17-03-1998 INGELEVERD
Velde, Y.E. van der M  23-12-1998 INGELEVERD
Vries, M. de M  05-03-1998  
Vries, M.C. de M  24-11-1998  
Wagenaar, D.R. M  10-06-1998 INGELEVERD
Wiek, M.A.D. van M  19-04-1998 OPGEZEGD ALS LID
Zwarts, Z. V  24-06-1998 INGELEVERD

nach oben