E-mailadressen spelende leden aanleveren

20140618 - Met ingang van het nieuwe seizoen stuurt de KNVB mededelingen over schorsingen niet meer met een papieren brief naar het huisadres van de betrokken speler, maar naar zijn of haar e-mailadres.
Dat betekent dat we de e-mailadressen nodig hebben van alle spelende leden vanaf de D-pupillen. We gaan ervan uit dat trainers en leiders van alle nieuw gevormde teams wel zo'n e-maillijst van al hun spelers hebben of nog zullen maken.
We verzoeken daarom alle trainers en leiders om die e-maillijst van elk team het liefst nog voor het begin van het nieuwe seizoen te mailen naar ledenadministratie@gvav.nl.
Aan sommige e-mailadressen is niet te zien om wie het gaat: dus graag de gewone naam van de speler er ook bij!Herhaalde oproep: Inleveren kledingtassen en trainingspakken !!

20140615 - Afgelopen week dienden de teamtassen en trainingspakken ingeleverd te worden. Helaas heeft niet iedereen hier gehoor aan gegeven. Een aantal elftallen hebben keurig overleg gevoerd over de mogelijkheden om het later in te leveren i.v.m. toernooien of wedstrijden, echter de meesten niet.

Komende maandag 16 juni tussen 18.00 en 20.00 uur en donderdag 19 juni tussen 17.30 en 19.30 uur is  een ieder nog eenmaal in de gelegenheid om de teamtas of trainingspak in te leveren in kleedkamer 1.

Trainingspakken die niet op deze dagen ingeleverd worden zullen daarna aan betreffende speler in rekening gebracht worden.

Voor de elftallen of teams waarvan de teamtas niet gecontroleerd of ingeleverd is of waarvan de leider een afspraak heeft gemaakt voor een latere datum zullen wij nog nader te bepalen maatregelen nemen. Alle teamtassen dienen voor aanvang van het nieuwe seizoen gezien en gecontroleerd te worden.

Nog in te leveren teamtasen  
Elftal Elftal
Zondag 1 C8
Zondag 3 D1
Zondag 6 D6
Zondag 7 D8
Zaterdag 1 D9
Zaterdag 2 D10
A3 E6
B4 E7
B5  E11
C1 F4
C3 F7
C6  
   
Nog in te leveren trainingspakken  
A1 B1
Ayoub Qachtoul Renaldo Renes
Serdan Bayrah Shaquille Rake
Dries Anker (2X) Keanu Ruspana
Jean Paul Dogan Tony Maduro
Michel Knollema Linairo Oomen
Lek Kongtanoo Mike de Boer
   
C1 D1
Carsten Meywaard Djamil Emanuels
Andre Jansen Achraf Charfi
Calvin Vasilda  
   


Inleveren sleutels ballenkasten

20140609 - Teams die dit seizoen niet meer trainen, moeten de sleutel(s) van de ballenkasten inleveren. Dit kan bij 1 van de medewerkers achter de bar. Trainers die hetzelfde team blijven trainen kunnen de sleutel houden, maar wel graag een mailtje naar materiaal@gvav.nl. Bij voorbaat dank.Oefenwedstrijden, trainingen en zomersluiting

20140602 - Graag jullie aandacht voor de volgende mededelingen.
1 - Er kan normaal getraind worden tot en met vrijdag 27 juni en daarna weer vanaf maandag 4 augustus. De afgelopen twee jaar was het tijdens de zomersluiting ook mogelijk om op de woensdagavond te trainen. Of dat deze zomer ook weer mogelijk zal zijn, is nog in bespreking.
2 - Ook als de velden 7 en 8 binnenkort wel klaar zijn, dan zijn er geen doordeweekse oefenwedstrijden meer mogelijk vanaf maandag 23 juni. 
3 - De vrijwilligers hebben dit jaar weer heel hard gewerkt en daarom zullen er met ingang van zaterdag 28 juni tot het eerste weekend van augustus in de weekenden geen activiteiten worden gefaciliteerd.
3 - Het bovenstaande betekent dat zondag 22 juni de laatste dag is dat er geoefend kan worden. Aanvragen voor oefenwedstrijden in dat laatste weekend moeten uiterlijk 15 juni bij wedstrijdzaken worden gedaan.
4 - Aanvragen voor oefenwedstrijden in augustus kunnen al wel worden gedaan, maar zullen pas in de loop van juli worden verwerkt.
 
Jack Schilder, wedstrijdzaken
Michiel Gramsbergen, kantinecommissie


 

nach oben