Benauwd gelijkspel GVAV-Rapiditas tegen TVC'28

20140119 – GVAV-Rapiditas kwam met een 1-1 gelijkspel goed weg in de thuiswedstrijd tegen TVC’28.

In de 56e minuut kwamen de gasten op voorsprong door Tim Letteboer. In de 75e minuut maakte Robin van Linschoten de gelijkmaker. Daarna moest GVAV-Rapiditas nog een belegering doorstaan, maar na 90 minuten stond er nog steeds 1-1 op het bord.

Op een waterkoud Kardinge probeerden beide teams te laten zien wie als beste uit de winterstop gekomen was. TVC’28 gaf al in de eerste minuut zijn visitekaartje af toen Remco Molenaar met grote moeite het allereerste schot van de wedstrijd kon pareren. Na twee kansen voor beide ploegen werd de eerste helft afgesloten met een 0-0 stand.
Na de rust werd steeds duidelijker dat TVC’28 de betere ploeg was en meer ijver aan de dag legde. In de 50e minuut kopte Joris Dijkkamp de bal uit een hoekschop op de lat. In de 56e minuut leek GVAV succesvol maar Farid Balvaneh en Nathi Casimir stuitten op doelman Ruud Hofhuis die na zijn reddingen met een snelle voortzetting een scherpe counter van TVC’28 inleidde. Binnen luttele seconden belandde de bal bij Tim Letteboer die zich op simpele wijze vrij kapte en Remco Molenaar het nakijken gaf (0-1).
GVAV slaagde er niet echt in veel druk te zetten en had geluk toen scheidsrechter Dröge op één lijn stond toen Robin van Linschoten op de rand van buitenspel de bal aangespeeld kreeg en de gelijkmaker scoorde (1-1).
TVC’28 had zich voorgenomen om de drie punten uit Groningen mee te nemen en speelde het laatste kwartier alsof het achterstond. Een ware belegering van het GVAV-doel leidde tot enkele hachelijke situaties maar leverde de gasten uit Tubbergen geen goal op. GVAV had ook nog een goede kans om een overwinning te behalen maar Ingmar Liezinga schoot de bal naast nadat hij vanaf rechts vrij voor de keeper gekomen was.

Volgende week moet GVAV op bezoek bij Nieuw Buinen, dat vandaag met liefst 6-0* van VKW verloor en dus op een revanche gebrand zal zijn.
* In Sportlink stond aanvankelijk 5-0.

GVAV-Rapiditas – TVC'28 1-1 (0-0) 

Scoreverloop: 56. Tim Letteboer 0-1. 75. Robin van Linschoten 1-1.
Scheidsrechter: S. Dröge.
Geel: Ramon Nijdam, Rashid Conquet, Robin van Linschoten (GVAV). Maarten Oude Avenhuis, Jeffrey Huizinga, Maarten Booyink (TVC’28). 
Toeschouwers: 82. 
Man of the match: geen.
Citaat van de dag: geen. 

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Rachello Kleinmoedig, Boyd Kooy, Dennis Veenstra, Ramon Nijdam, Genrick Wawoe, Robin van Linschoten, Farid Balvaneh, Roy Schokkenbroek (70. Ingmar Liezinga), Nathi Casimir, Rashid Conquet (83. Guido Cijntje).

Andere uitslagen
SC Erica – GRC Groningen 3-0. VKW – Nieuw Buinen 6-0. SVBO – Heerenveen 0-2. LAC Frisia 1883 – FC Wolvega 0-0. Steenwijk – Emmen 3-1. Achilles 1894 – Bergum 3-0.

Tussenstand gehaktballentest
1. LAC Frisia 1883 7,5
2. SVBO 7,0
3. Bergum 6,5
4. TVC’28 6,3
5. SC Erica 6,0
6. FC Wolvega 5,5.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatieGeert Luten voor revalidatie in Beatrixoord

20140113 - Echte GVAV-er Geert Luten is ten gevolge van een herseninfarct vlak voor de Kerst opgenomen in het Martiniziekenhuis. De infarct heeft bij Geert problemen met de spraak aangericht en ook heeft hij momenteel geen gevoel in zijn rechterarm en rechterbeen.
Om de gevolgen zo goed mogelijk te overwinnen is Geert maandag 6 januari overgebracht naar Beatrixoord om daar aan een uitgebreid programma van revalidatie te werken.

Voor degene die Geert met een kaartje een hart onder de riem willen steken het adres is:

Universitair Medisch Centrum Groningen
Locatie Beatrixoord
Afdeling c4 kamer 31
Dilgtweg 5
9751 ND Haren.

We weten dat we uit naam van vele leden spreken als we Geert ook vanaf deze plaats sterkte en succes wensen bij de revalidatie.

Namens het bestuur:  Alex HuisingaContributiezaken

20140112 - Aanstaande woensdag  15 januari zal de contributie over het 3e kwartaal van het verenigingsjaar 2013-2014 worden geïncasseerd en begin van deze week  zullen de acceptgirokaarten worden verstuurd.

De leden c.q. ouders/verzorgers worden verzocht te zorgen voor voldoende saldo op de rekening waarvan wordt geïncasseerd. Storneren wegens saldotekort leidt tot veel extra werk en daar worden we niet blij van. Degene die een acceptgiro ontvangen worden verzocht zo snel mogelijk tot betaling over te gaan

Afwijkingen van contributiebedragen volgens de site

Niet in alle gevallen zullen de afgeschreven bedragen gelijk zijn aan de contributiebedragen zoals deze op de site staan vermeld.

Afwijkingen kunnen ontstaan door:

-in rekening gebrachte aanmeldingskosten nieuwe leden
-openstaande bedragen uit vorige kwartalen
-doorberekening van de kosten van gele en rode kaarten over de maanden oktober tot en met december.

Mocht u toch twijfels hebben of de juiste bedragen in rekening zijn gebracht, dan kunt u contact opnemen met Sandra Routheut per mail (heeft de voorkeur) op contributiezaken@gvav.nl of per telefoon via 06-13344167 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur.

Jeugdsportfonds en Stichting Leergeld.

Voor de leden die een aanvraag hebben ingediend bij het Jeugdsportfonds of de Stichting Leergeld geldt dat als de bedragen nog niet van deze instellingen zijn ontvangen de contributie wordt geïnd van de eigen rekening.

Dit geldt ook als de wel door GVAV ontvangen bijdrage ontoereikend is om de contributie te bekostigen.

Verder geldt als waarschuwing dat beide instellingen slechts toekenningen doen voor 1 jaar. Deze periode loopt niet altijd gelijk met het verenigingsjaar van 1 juli tot en met 30 juni.. Ouders/verzorgers zijn er zelf verantwoordelijk voor dat tijdig een nieuwe aanvraag bij de betreffende instelling wordt ingediend.

Alex Huisinga, wnd penningmeester en Sandra Routheut contributiezaken


 

nach oben