Augustus 2013

Gelukkig gelijkspel GVAV-Rapiditas bij Omlandia

20130824 – GVAV-Rapiditas kwam in de bekercompetitie goed weg met een 1-1 gelijkspel tegen Omlandia.
In de eerste helft kreeg Omlandia al de betere mogelijkheden, maar werd er niet gescoord. In de 58e minuut scoorde Mario Dangue Queta de 0-1 voor GVAV-Rapiditas. Tien minuten later werd het 1-1 door Jan Oosterbeek. Ondanks nog een flink aantal kansen voor de ploeg uit Ten Boer stond deze stand ook na afloop op het scorebord.

GVAV kreeg in het begin van de wedstrijd een tweetal kleine mogelijkheden maar daarna was het Omlandia dat op kracht en inzet een aantal goede mogelijkheden kreeg, maar de paal en een uitblinkende Bas Schilstra in het doel bij GVAV zorgden ervoor dat er met een blanco score gerust werd. 
Omlandia leek te veel energie in de eerste helft gestoken te hebben, want GVAV had in het eerste kwartier na de rust de overhand. Kort daarna kwam GVAV op voorsprong. Nadat Mouniz Ben Allal op rechts de aanval was begonnen, kwam de bal bij Farid Balvaneh die met een briljante pass Mario ‘Balotelli’ Dangue Queta vrij voor de keeper zette (0-1).
Plots had Omlandia weer wel energie en in de 68e minuut was het Jan Oosterbeek die na een vlotte combinatie de gelijkmaker liet aantekenen. Dezelfde speler kopte de bal ook nog op de lat en Bas Schilstra moest nog een aantal knappe reddingen verrichten. Kort voor tijd had Rudwin Evers nog de mogelijkheid om GVAV met een ‘Duitse’ overwinning naar huis te laten gaan, maar dat zou wel erg tegen de verhouding in geweest zijn.

Al met al was dit voor de veelal jonge spelers bij GVAV een nuttige wedstrijd tegen een fysiek veel sterkere ploeg. Komende woensdag komt SC Joure, nu als hoofdklasser, op bezoek en dan zal blijken hoe het de ploeg van Jans Deenen zal vergaan tegen een veel meer voetballende ploeg. 

Omlandia – GVAV-Rapiditas 1-1 (0-0) 

Scoreverloop: 58. Mario Dangue Queta 0-1. Jan Oosterbeek 1-1.
Scheidsrechter: C. Mulder. 
Geel: Mouniz Ben Allal, Rachello Kleinmoedig (GVAV), Jan Oosterbeek (Omlandia).
Toeschouwers: 144. 
Man of the match: Bas Schilstra.

Citaat van de dag: geen.

Opstelling GVAV-Rapiditas: Bas Schilstra, Rachello Kleinmoedig, Dennis Veenstra, Ramon Nijdam, Guido Cijntje (46. Mouniz Ben Allal), Patrick Hoving, Robin van Linschoten (73. Lars Brouwer), Farid Balvaneh, Rudwin Evers, Mario Dangue Queta, Dylan Rokette (65. Roy Xander Nijdam).

Gehaktballentest
Misschien was men bij Omlandia bang voor het oordeel van de jury, want er waren geen gehaktballen in de aanbieding.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatieBent U bereid te helpen bij deze klus?

 

20130821 - Vanaf 1 September mag er weer volop gebruik gemaakt worden van het hoofdveld.
Graag willen wij alle sponsorborden weer fris voor de dag laten komen en hiervoor hebben wij U nodig. Op Vrijdag 30 Augustus van 18:00–20:00 willen wij alle sponsorborden gaan schoonmaken zodat deze er weer keurig uitzien voor het nieuwe seizoen. Het kantinepersoneel kan dit helaas niet alleen en daarom vragen wij alle leden en aanhang om hulp.
Bent U instaat om vrijdag 30 Augustus 2 uurtjes te helpen, geef je dan op viakantine@gvav.nl of meld je aan bij een barmedewerker.
Wij rekenen erop dat vele leden en aanhang ons zullen helpen bij deze grote klus. Wij verzorgen uiteraard de juiste schoonmaak materialen en consumpties voor alle mensen die bereid zijn mee te helpen.
 
Michiel Gramsbergen
Kantine Commissie
kantine@gvav.nl
06-17496572Met spoed gezocht: Trainer voor D8

 
20130819 - Wij zoeken met spoed een trainer voor D8. Misschien is er iemand, bijvoorbeeld een student van de Alfa sportcollege, bereid om de kinderen van dit team tijdens de trainingen te begeleiden. 
Voor informatie kun je terecht bij Henk Diepenbroek via tcd@gvav.nlAanvragen oefenwedstrijden

20130801 - Tot aan de start van de competitie mogen de natuurgrasvelden niet worden gebruikt. Veld 4 mag wel worden gebruikt vanaf 12 augustus.
Oefenwedstrijden kunnen dus alleen plaatsvinden als er kunstgras beschikbaar is. 
Wie doordeweeks wil oefenen, dient dus zelf te regelen dat hij een kunstgrasveld weet vrij te maken. In verband met het regelen van de kantinebezetting en een scheidsrechter is het noodzakelijk zo'n oefenwedstrijd tijdig te melden bijwedstrijdzaken@gvav.nl.
Aanvragen voor de weekeinden dienen op hetzelfde e-mailadres ingediend te worden. 
Omdat we veld 3 in het weekend voor oefenwedstrijden gehuurd hebben, is er op dat veld in elk geval ruimte. Of er ook ruimte is op de andere kunstgrasvelden, hangt af van wat de andere parkgebruikers voor aanvragen doen.