Bedankje Wim Meijer

Beste GVAV-ers,

20121128 - Wat een wortelkanaalbehandeling al niet te weeg kan brengen. Ik kreeg er een ontsteking bij en de push is in mijn slokdarm gekomen. Binnen no time kreeg ik hoge koorts, longontsteking en ademnood. Mijn vrouw belde de arts en die belde met spoed het ziekenhuis en de ambulance.
De eerste 5 dagen was het zeer kritiek maar antibiotica 6 week lang heeft mij er bovenop gekregen. Na diverse bloedkweken kreeg ik te horen als er niks groeit dan mag je naar huis. En dat was dus Dinsdagavond.

Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de steun die Anneke en ik gekregen hebben in de vorm van bezoekjes. kaarten, mailtjes etc.
Nu is het een zaak van weer op krachten komen om weer actief te zijn.
Nogmaals bedankt iedereen.

Wim MeijerJuniorscheidsrechters geslaagd !

20121127 - Onze pupillenscheidsrechters Matthijs Smit, Daan Kuipers en Bryan Huizinga zijn geslaagd voor het diploma Juniorscheidsrechter. Allen van harte gefeliciteerd.

Met dit diploma mogen ze nu ook de jeugdwedstrijden in de B-categorie leiden.

Nadat KNVB-docent Henk Steenhuis kon melden dat alle cursisten waren geslaagd viel er een grote last van hun schouders. Allen wilden zo graag de badge Juniorscheidsrechter behalen. Het werd toch nog even spannend want de cursist met de hoogste score zou het door docent Steenhuis zelf geschreven boek winnen. Matthijs viel met 0,1 punt net naast deze prijs. 5 maandagavonden togen onze jongelui met begeleider naar de v.v. Niekerk om de kneepjes van het vak te leren maar ook de theorie van de 17 spelregels. Docent Steenhuis had veel lof voor het optreden van de GVAV-cursisten bij de praktijklessen en het gemaakte logboek. Bryan, Daan en Matthijs hebben al aangegeven als ze 16 jaar worden, ook de rode badge van de BOS-cursus, ( BasisOpleidingScheidsrechter ) te willen gaan halen. Daan kan dan in de voetsporen treden van zijn vader. Maar dan moeten deze jongelui wel de ontwikkelingsmogelijkheden en de nodige begeleiding krijgen. Wie kan de jongelui en Scheidsrechterzaken van GVAV hierbij ondersteunen?

Henk Gorter.

scheidsrechterzaken@gvav.nlPROJECTGROEPNIEUWS: Kleding, wasmachine en geld voor medicijnen gevraagd! updated 30-11-2012

20121126 - GVAV heeft twee maatschappelijke projecten PIPAG en SPG. U hebt de laatste tijd weinig van ons gehoord, maar de projectgroep bestaande uit een 8-tal vrijwilligers is druk doende met de ongeveer 75 deelnemers aan beide projecten. Een aantal jonge mannen uit PIPAG die hier al meer dan tien jaar zijn, dreigen nu het land te worden uitgezet. Samen met hun teamleden ( za1, za 2 en sen. 2) staan we hen goed als mogelijk bij. De vader van Fofin (F2) en Abraham (pups) is 14 september 2012 alsnog uitgezet naar Liberia. Hij is ernstig ziek ( suikerziekte, Hepatitis B, malaria en PTSS). Ongeveer eens per 14 dagen sturen we geld op om medicijnen te kunnen kopen. Intussen zoeken we samenwerking met andere organisaties (kerken) om deze hulp te continueren. Wil je hier ook bij helpen: dan heel graag. Het bankrekeningnummer van GVAV is 19999 onder vermelding van: noodfonds medicijnen Sheriff. De winter staat voor de deur. We willen graag winterkleding voor twee jongens in de leeftijd van 14 t/m 16 jaar oud. Ook zijn we op zoek naar nog goede voetbalschoenen in de maten 38 t/m 42. Voor een eenoudergezin zoeken we een nog goed werkende wasmachine. Die hebben we eigenlijk ook nodig voor een groepje jongens uit PIPAG, die in een sloopwoning wonen. Reacties graag naar M 06 55737657 of mole1532@planet.nl. Verder bereiden we weer het traditionele kerstdiner voor, voor alle deelnemers uit de projecten. Dit jaar is dat op zondag 23 december 2012 (16.30 uur) in de sportkantine. Ook hiervoor zijn we op zoek naar goederen waarmee we kerstpakketten (50) kunnen vullen. Een grote kerkelijke organisatie uit Groningen (PKN) heeft al € 1.000 hiervoor toegezegd! Zoals u leest hebben veel deelnemers onze hulp en steun helaas nog hard nodig. Wilt u ook uw steentje bijdragen?

De projectgroep PIPAG, SPG en NoodfondsGVAV-Rapiditas verliest van Emmen

20121118 – GVAV-Rapiditas kwam er vanmiddag in Emmen niet aan te pas en moest met een 4-0 nederlaag huiswaarts keren.
In de eerste helft was het al 3-0 door goals van Harold Strating, Wouter Beijering en Mervin Prenger. In het laatste kwartier kreeg Emmen nog een stel goede kansen, maar Maikel Arling was de enige die nog doel trof (4-0).


GVAV kreeg de eerste kans van de wedstrijd. Na twee minuten wist Emmen-keeper Ronald Falke een schot van Marco Drent maar half te keren, waarna Wasim el Baroudi de bal in de rebound keihard naast schoot. Naar later zou blijken zou dit ook de enige serieuze kans zijn voor GVAV.
Emmen kreeg hierna al snel een overwicht en kon gemakkelijk scoren door onoplettend verdedigen van GVAV. 
In de 11e minuut kon Harold Strating de bal uit een vrije schop ongehinderd inkoppen (1-0). In de 21e minuut mislukte de buitenspelval waardoor Wouter Beijering een vrije doortocht kreeg (2-0). Diezelfde speler zag op het halfuur een inzet gekeerd worden door Remco Molenaar. In de 40e minuut was het weer raak. Er ontstond een groot gat in de GVAV-defensie, waardoor Mervin Prenger alle tijd had om Remco Molenaar, die erg ver voor zijn doel stond, met een prachtige lob te passeren.
Na de rust had GVAV een halfuur lang overwicht en begon de coach van Emmen behoorlijk zenuwachtig te worden. Toch leidde dit overwicht tot geen enkele uitgespeelde kans en de zes toeschouwers in het uitvak moesten lijdzaam toezien hoe Emmen in het laatste kwartier genoeg riante mogelijkheden kreeg om de score te verdubbelen. Radovan Zivcic en Maikel Arling vonden Remco Molenaar op hun weg, maar Maikel Arling was in de 83e minuut wel succesvol voor de Emmenaren (4-0).
Door deze zoveelste nederlaag is GVAV op de derde plaats van onderen beland. Voor de winterstop zijn er nog de wedstrijden tegen koploper FVC (thuis) en uit tegen runner up SC Joure. 

Emmen – GVAV-Rapiditas 4-0 (3-0)

Scoreverloop: 11. Harold Strating 1-0. 21. Wouter Beijering 2-0. 40. Maikel Arling 3-0. 83. Maikel Arling 4-0.
Scheidsrechter: Jurgen Geuzinge (Nieuw Buinen).
Geel: Anne Bandsma, Mouniz Ben Allal, Patrick Hoving, Farid Balvaneh (GVAV). Danie Slip (Emmen).
Toeschouwers: 81. 
Man of the match: Farid Balvaneh. 
Citaat van de dag: geen.

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Mouniz Ben Allal, Boyd Kooy, Anne Bandsma, Walter de Sousa, Robin van Linschoten, Farid Balvaneh, Wasim el Baroudi (70. Rashid Conquet), Bryan Inge, Patrick Hoving, Marco Drent.

Andere uitslagen
Annen – Steenwijk 3-1. FVC – Voorwaarts T 2-1. SC Erica – Velocitas 1897 1-1. FC Wolvega – Achilles 1894 1-2. ONB – Frisia 2-0. SC Joure – Bergum 0-2.

Tussenstand gehaktballentest
De bal van Emmen was wel goed gekruid maar daar was dan ook alles mee gezegd. De bal krijgt niet meer dan een 6,5.
1. Annen 8,0. 2. Bergum 7,5. 3. Velocitas 1897 7,0. 4. LAC Frisia 1883, Emmen 6,5 6. FC Wolvega 5,7.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatie)In memoriam: Dick Stuut

20121117 - Afgelopen donderdag 15 november overleed op 87-jarige leeftijd Dick Stuut, lid van verdienste van onze vereniging.

Dick werd op 1 oktober 1957 lid van GVAV Rapiditas. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering op 5 november zou aan hem het speldje voor 55 jaren clubtrouw uitgereikt worden, maar helaas bleek dit niet meer mogelijk. De ziekte die zich bij hem openbaarde in september van dit jaar was in korte tijd zo ver gevorderd dat lichaam en geest de spelduitreiking verhinderde.

De ouderen onder ons zullen zich Dick herinneren als een strenge maar rechtvaardige jeugdleider. Toen het pupillenvoetbal in opkomst kwam raakte hij daaraan verknocht en samen met onder meer Leen Koops vormde hij de pupillen commissie binnen de vereniging. In 1970 moest een nieuwe jeugdcommissie gevormd worden onder leiding van Leen Koops en het was vanzelfsprekend dat Dick daarin zitting nam om de belangen van de pupillen te vertegenwoordigen. Vergaderen was echter niets voor Dick, veel liever liet hij zijn handen wapperen. Een vaak gehoorde opmerking van Dick tegen mensen die er aan gewend waren met pen, papier en woorden een en ander te regelen. Dick besloot dan ook lid van de bouwploeg te worden die op het oude van Starkenborghcomplex de uitbreiding van het aantal kleedkamers voor haar rekening nam en daarnaast ook nog veel bouwkundige klussen op zich heeft genomen. Vele uren was hij samen met o.m. Leen Koops en Geert Luten Sr aan het zwoegen om de accommodatie te onderhouden en te verfraaien.

Dick werd ook begeleider van de folderverkopers op het Oosterpark en in de periode 1976 tot 1980 ontpopte Dick zich als verzorger/masseur van het 1e elftal. De stevige hand waarmee hij massages uitvoerde zal bij een groot aantal spelers uit die tijd nog voelbaar kunnen zijn. Ook maakte Dick jarenlang deel uit van een groep vrijwilligers die op maandagavond het clubblad “Onze Vereniging” verzendklaar maakte.

Kortom Dick was goud waard voor de vereniging en terecht werd hij daarom ook in 1974 uitgenodigd lid te worden van de Vrienden van GVAV Rapiditas en in 1986 benoemd tot lid van verdienste van onze vereniging.

Met het ouder worden der jaren nam de mobiliteit van Dick af en was hij voor vervoer naar het sportpark afhankelijk van derden. Na de verhuizing naar Kardinge kwam hij nog maar sporadisch bij zijn club, maar hij bleef een en ander wel met veel belangstelling volgen. Op de jaarlijkse vergadering van de Vrienden kwam hij wel trouw en samen met de oude hap van het huidige 7e werd dan wel en wee over GVAV uitgewisseld en werden oude herinneringen opgehaald, natuurlijk steeds onder het genot van borrel of de laatste jaren een glaasje fris.

Een bijzondere GVAV-er is heengegaan, moge hij rusten in vrede.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op woensdag 21 november a.s. om 15.00 uur in het crematorium te Groningen. Dick verdient het dat vele GVAV-ers, die hem persoonlijk gekend hebben, deze plechtigheid bijwonen.

Namens het voetbalbestuur

Alex Huisinga
voorzitterUTS Van Hoek doneert €150 aan GVAV 6

20121114 - GVAV Rapiditas is in zijn nopjes met de gift van UTS Van Hoek aan het zesde elftal. De verhuisorganisatie deed onlangs een eenmalige donatie van €150 aan het elftal van trainer Michiel Gramsbergen. De sponsorcommissie wil UTS Van Hoek hiervoor hartelijk bedanken en hoopt de gulle gever in de toekomst een keer langs de lijn of in de kantine te treffen.

Verhuisbedrijf UTS Van Hoek Groningen staat voor een zorgeloze verhuizing. Dagelijks zijn de goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers bezig cliënten te ondersteunen in het veranderproces verhuizen. Naast de standaard dienstverlening kan men gebruik maken van de Unieke Totaal Service. Een zeer uitgebreid pakket aan verhuisdiensten dat volledig is afgestemd op de specifieke wensen van doelgroepen. Voor ieder budget een verhuisoplossing, waarbij de klant zelf kiest om in te spannen of te ontspannen.

Als men kiest voor Unieke Totaal Service wordt zelf bepaald wat het beste bij de eigen wensen past. Kortom: verhuizen zonder stress doet met de Unieke Totaal Service van de UTS verhuisbedrijven. Meer info: www.utsvanhoek.nl 


GVAV-Rapiditas stelt teleur tegen SC Erica

20121111 – GVAV-Rapiditas leed vandaag een onnodige 2-5 nederlaag tegen SC Erica.

Na tien minuten mocht Martin de Roo de bal uit een hoekschop intikken (0-1). Even later miste Marco Drent een strafschop voor GVAV. Robin van Linschoten bracht de stand weer in evenwicht, maar na alweer een verdedigingsfout kon Norman Loves SC Erica opnieuw op voorsprong zetten (1-2). Marco Drent scoorde na de rust nog de gelijkmaker maar daarna werd het karwei voor SC Erica afgemaakt door Peter Oost (strafschop), Kelvin Jager en nogmaals Norman Loves.
Volgende week gaat GVAV-Rapiditas op bezoek bij vv Emmen.


Na de goede prestatie van vorige week begon GVAV met dezelfde elf spelers aan de wedstrijd tegen SC Erica, dat voor GVAV altijd een lastige tegenstander is. In de eerste paar minuten oogde SC Erica gevaarlijker dan de thuisclub, maar net toen GVAV het heft in handen had genomen, ging het mis bij een hoekschop. Martin de Roo mocht geheel ongehinderd de bal intikken (0-1). In de 13e minuut werd Marco Drent gevloerd en als vaste strafschopnemer zou hij zelf het vonnis gaan volstrekken. Hij zou net met zijn aanloop beginnen toen scheidsrechter Tanja nog een gele kaart aan SC Erica moest uitdelen. Na dit oponthoud was de concentratie bij Drent blijkbaar weg en aan de tweede aanloop was al te zien dat het niet goed zou gaan. Een mislukte panenka waarbij de bal hoog over het doel ging, was het resultaat.
Robin van Linschoten schoot op het halfuur dichtbij het doel de bal nog tegen een verdediger op, maar hij stond enkele minuten later vrij en kon de bal na een voorzet van Marco Drent ongehinderd inkoppen (1-1). Deze gelijke stand bleef maar kort gehandhaafd. Zwak uitverdedigen van Rangelo Kleinmoedig was de inleiding tot een reeks van fouten, die uiteindelijk werd afgestraft door Norman Loves (1-2).
Na de rust kwamen de zwakke punten uit de vorige wedstrijden weer naar boven. Rangelo Kleinmoedig is opbouwend niet sterk, Farid Balvaneh is nog heel jong maar daardoor ook wisselvallig, bij Wasim el Baroudi was de pijp na de eerste helft leeg en Rashid Conquet werkt wel heel hard maar maakt tegen ervaren verdedigers niets klaar. GVAV moest het dus hebben van acties van Bryan Inge en Marco Drent. De laatste scoorde in de 52e minuut na een imponerende solo de gelijkmaker (2-2).
In de 60e minuut ging de bal na een overtreding van Mouniz Ben Allal op de strafschopstip. Peter Oost voltrok het vonnis namens SC Erica (2-3). GVAV ging op jacht naar de gelijkmaker maar de wedstrijd was gespeeld toen Kelvin Jager vanaf 40 meter de bal over Remco Molenaar lobde (2-4). De 2-5 van Norman Loves in de blessuretijd was voor de statistiek.

GVAV-Rapiditas – SC Erica 2-5 (1-2)

Scoreverloop: 10. Martin de Roo 0-1. 34. Robin van Linschoten 1-1. 38. Norman Loves 1-2. 52. Marco Drent 2-2. 60. Peter Oost (strafschop) 2-3. 82. Kelvin Jager 2-4. 90+2. Norman Loves 2-5.
Scheidsrechter: Pieter Tanja (Oosterwolde).
Geel: Farid Balvaneh, Anne Bandsma, Boyd Kooy (GVAV). Martin de Roo, Norman Loves, Kelvin Jager (SC Erica).
Toeschouwers: 125.
Man of the match: geen.
Citaat van de dag: geen.

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Mouniz Ben Allal, Boyd Kooy, Anne Bandsma, Rangelo Kleinmoedig, Robin van Linschoten, Farid Balvaneh (70. Patrick Hoving), Wasim el Baroudi, Bryan Inge, Rashid Conquet (77. Roy Nijdam), Marco Drent.

Andere uitslagen
LAC Frisia – Annen 4-1. Velocitas 1897 – FC Wolvega 2-0. SC Joure – FVC 6-2. Achilles 1894 – ONB 3-1. Voorwaarts T – Emmen 1-3.

Tussenstand gehaktballentest
1. Annen 8,0. 2. Bergum 7,5. 3. Velocitas 1897 7,0. 4. LAC Frisia 1883 6,5. 5. FC Wolvega 5,7.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatie)Van de scheidsrechtercoördinator.

20121109 - Morgen 10 november kunnen we niet alle teams van een pupillenscheidsrechter voorzien.
De teams die een verzoek hebben ingediend worden met voorrang behandeld.

Informeer bij het bestuurslid van dienst of er een scheids is aangesteld.
 
Henk Gorter.
 

20121111 - Zaterdag werden we geconfronteerd met te weinig pupillenscheidsrechters. De meeste jongelui moesten allemaal zelf voetballen en dat gaat nu eenmaal wel voor.

Gelukkig vond scheidsrechterzaken weer voldoende leiders en ouders bereid om deze lege plaatsen in te nemen. Erwin Macbean nam zowaar 3 E-wedstrijdjes voor zijn rekening.

Gelukkig durfde C3 speler Asael Dania, met de instructies van de coordinator, het aan om F2 te fluiten. Hij deed het zodanig dat hij de complimenten van alle betrokkenen kreeg. Ook wil hij naar de pupillenscheidsrechterscursus.

Floris vd Berg hielp E10 uit de brand. Veel gehoorde opmerkingen: de scheidsen hebben genoten. De overige thuiswedstrijden van de totaal 25 werden weer door de ervaren jongens en heren van GVAV en KNVB gefloten. Wat moesten de voetballers zonder hen beginnen. Hulde aan allen. De pups speelden vandaag een echte oefenwedstrijd tegen de pups van VVK, een leuk initiatief van de trainers. De, let op, 9-jarige Timo Lancelot was hier de scheidsrechter.Hier hebben zeker ook de toeschouwers genoten.

tip_en_timo.jpg
Henk Gorter, scheidsrechterzaken@gvav.nl is trots op jullie. En GVAV ook.Verslag ledenvergadering van maandag 5 november 2012

20121105 - Om 20.00 uur opende voorzitter Alex Huisinga de vergadering met de woorden dat hij had gehoopt dat er vele leden belangstelling hadden bij het wel en wee van GVAV. Er waren slechts 38 leden!
De notulen van de vorige vergadering, jaarverslag van de secretaris en de financiële verantwoording werden goedgekeurd.

Jeugdvoorzitter Karlijn van der Walle werd herkozen. Ze zal echter aan het eind van dit seizoen stoppen als bestuurslid.
Besloten is om dit jaar geen Int.toernooi voor A en B junioren te organiseren. Het wordt steeds lastiger om een kwalitatief goed toernooi te organiseren. Wel gaan we in juni een top E, F en D toernooi houden. Inmiddels zijn de voorbereidingen hiervoor begonnen.
Op de voorjaars ledenvergadering is afgesproken om een onderzoek te doen naar het gebruik van de teletekstpagina’s. Dat onderzoek is in de maand september gehouden. 5 mensen hebben positief gereageerd op de vraag of we door moeten gaan met de tekstpagina’s. Er is dan ook besloten om met ingang van 1 januari 2013 hiermee te stoppen. De informatie kan dan gehaald worden van de site, Twitter en Facebook. Verder is de GVAV app bijna klaar.
De volgende leden werden vanwege hun clubtrouw gehuldigd:

Gerard Bolhuis (40 Jaar)
Willem Havinga (50 jaar)
Willem Eltink (55 jaar)
Dick Stuut (55 jaar)
Hans Huisinga (60 jaar)

Dan was er voor 2 mensen nog een verrassing.
Henny Huisinga werd vanwege haar vele en langdurige verdiensten in de kantine benoemd tot lid van Verdienste.

Willem Eltink is dagelijks op de club voor allerhande zaken. Altijd kan je een beroep op hem doen en dat al vele jaren. Daarvoor werd hij benoemd tot Erelid van GVAV.

Ronald Senechal
secretarisHerboren GVAV-Rapiditas speelt gelijk in Wolvega

20121104GVAV-Rapiditas speelde vandaag zijn beste wedstrijd van het seizoen maar kwam niet verder dan 1-1 in en tegen FC Wolvega.

In een wedstrijd die gemakkelijk met een korfbaluitslag had kunnen eindigen, liet GVAV-Rapiditas vandaag eindelijk zien waartoe het in staat is. Waar in de voorgaande wedstrijden het middenveld steeds overlopen werd, werd nu wel gestreden voor elke meter grond. In de eerste helft had GVAV-Rapiditas zeker de beste mogelijkheden en ook na de rust had GVAV-Rapiditas iets meer kansen. In de 65e minuut opende Sean de Ruiter de score voor FC Wolvega (1-0). Acht minuten later bracht Mouniz Ben Allal de partijen weer op gelijke hoogte (1-1). Hoewel het spannend bleef tot de laatste seconde, bleek dit ook de eindstand te zijn.
Volgende week komt SC Erica op bezoek in Groningen.


Gelet op de zwakke prestaties in het voorgaande wedstrijden had het ‘uitvak’ er vandaag niet veel vertrouwen in tegen FC Wolvega, waar tegen het einde van het vorige seizoen tegen tien man en met een 0-1 voorsprong uiteindelijk met 6-1 werd verloren.
De hele ploeg liep meer meters dan in de vorige twee wedstrijden bij elkaar en op het middenveld lieten Wasim el Baroudi en vooral Farid Balvaneh zien dat ze toch weten hoe het wel moet. In de tiende minuut ging een mooie vrije trap van Bryan Inge recht op de keeper af. Even later kon Sven Veldhuizen redden op een inzet van Wasim el Baroudi en wist Rashid Conquet de bal in de rebound niet goed te raken. Aan de andere kant moest Remco Molenaar handelend optreden bij een inzet van Martijn Oosterhof. In de 22e minuut ging een omhaal van Wasim el Baroudi maar net naast en kort daarop werd een goal van Rashid Conquet afgekeurd wegens buitenspel. Aan de andere kant was het opnieuw Martijn Oosterhof die Remco Molenaar op de proef stelde.
In de 34e minuut waren er nog twee kansen voor GVAV. Rashid Conquet kon net niet bij de bal komen en Bryan Inge zag zijn inzet met de voet gekeerd worden door Sven Veldhuizen. Of FC Wolvega aan onderschatting leed, is niet geheel duidelijk maar trainer Jan Mulder greep in en bracht onmiddellijk daarna twee wissels aan. Met Rob Schokker als diepste spits en Frits Borduin als verdedigende middenvelder kreeg FC Wolvega meer grip op het spel. De laatstgenoemde zag zijn schot gekeerd worden door Remco Molenaar en Sean de Ruiter schoot in riante positie naast.
Na de rust was het voetbal iets minder maar was wel sprake van wat de Duitsers een ‘offene Schlagaustausch’ noemen. In de 65e minuut had Sean de Ruiter geluk dat de bal bij een ongevaarlijk schot van zijn kant van richting veranderd werd (1-0). Drie kansen op rij leverden voor GVAV nog niet de gelijkmaker op. Robin van Linschoten vond Sven Veldhuizen op zijn weg, een door de eigen verdediging gekopte bal belandde tegen de lat en Mouniz Ben Allal kopte de bal in de rebound over. Dezelfde speler was in 73e minuut wel gelukkig met een kopbal (1-1).
Kort hierna kon Marco Drent uitbreken maar wederom was het Sven Veldhuizen die een tegentreffer wist te verhinderen. Vlak voor tijd had GVAV-Rapiditas geluk toen Remco Molenaar zelf de bal tegen een doelpaal aansloeg, maar de bal niet in het doel verdween.

FC Wolvega – GVAV-Rapiditas 1-1 (0-0)

Scoreverloop: 65. Sean de Ruiter 1-0. 73. Mouniz Ben Allal 1-1.
Scheidsrechter: George Postma (Leeuwarden).
Geel: Wasim el Baroudi, Robin van Linschoten (GVAV). Rudolf Top, Hassan Elghazi (FC Wolvega).
Toeschouwers: 98.
Man of the match: Farid Balvaneh.
Citaat van de dag: GVAV-leider Henk Kalf.
‘Ik lever pas weer citaten van de dag als er beter gepresteerd wordt.’

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Mouniz Ben Allal, Boyd Kooy, Anne Bandsma, Rangelo Kleinmoedig, Robin van Linschoten, Farid Balvaneh, Wasim el Baroudi, Bryan Inge, Rashid Conquet (Patrick Hoving), Marco Drent.

Andere uitslagen
Annen - Achilles 1894 0-2. FVC - Bergum 1-1. ONB - Velocitas 1897 1-0. Steenwijk - LAC Frisia 1883 1-2. Emmen - SC Joure 1-4. SC Erica - Voorwaarts T 3-2.


Tussenstand gehaktballentest
De bal van FC Wolvega was van een bedenkelijke kwaliteit en krijgt het cijfer 5,7.
1. Annen 8,0. 2. Bergum 7,5. 3. Velocitas 1897 7,0. 4. LAC Frisia 1883 6,5. 5. FC Wolvega 5,7.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatie)Wim Meijer opgenomen

20121102 - Gisteren hoorden we dat onze wedstrijdsecretaris E pupillen al enige tijd in het UMCG ligt.

De verwachting is dat hij er nog een aantal weken zal verblijven. Een kaartje zou dan wel leuk zijn.

Universitair Medisch Centrum Groningen
Meijer, Wim
Verpleegafdeling 3 E kamernr. 85
Postbus 11120
9700 CC Groningen

Door zijn gezondheidsproblemen kan Wim de functie van wedstrijdsecretaris niet meer vervullen. Dus voor E zaken graag contact opnemen met Erwin MacBean of Hessel Betten.We wensen Wim een voorspoedig herstel toe.

Ronald Senechal
SecretarisNieuws m.b.t. reserve (rode) shirts

20121101 - Teams die, in verband met de kleur shirts van de tegenstanders, moeten spelen in reserveshirts, kunnen deze afhalen op donderdagavond tussen 18:30 en 19:30 uur.
Graag even van te voren mailen, wanneer je hier gebruik van moet maken.


 

nach oben