Training digitaal wedstrijdformulier

20120726- Voor de leiders die het komende seizoen te maken krijgen met het digitaal wedstrijdformulier organiseren we vrijdag 31 augustus vanaf 19.30 uur een training om het formulier in te vullen. Dit is voor de leiders die hier nog geen ervaring mee hebben of die dit seizoen nieuw zijn als elftalleider. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. De training wordt verzorgd door Rinke Duteweerd.
 
Ronald Senechal
secretarisProjectgroep zoek weer spullen voor GVAV-ers

20120723 - Ook in Groningen en dus ook bij GVAV is de crisis goed merkbaar. De projectgroep heeft in beide projecten nu een record aantal deelnemers van rond de 75. De toestand waarin sommige deelnemers verzeild zijn geraakt, verslechterd. Binnenkort gaan twee jonge GVAV-ers op zich zelf wonen onder begeleiding. Het ontbreekt ze aan spullen die ze dan nodig hebben en geld om dat aan te schaffen, is er niet. Wij doen al het nodige voor beide. Omdat eerdere oproepen aan onze leden altijd zeer succesvol waren (onlangs kregen we nog weer een computer, twee fietsen, een bureau, speelgoed en hele mooie merkkleding), durven we het wel aan om uw hulp opnieuw in te roepen. Wat zoeken we?
2x een 1-persoonsbed met matras, dekbedden, kussens en hoezen, 2 kleine eettafels, 4 stoelen en  2x een tweezitsbank,  2x hanglamp en 2x een bureaulamp, pannen, borden, glaswerk, kop/schotels en bestek.  Reacties graag naar 06 55737657 of per email: mole1532@1planet.nl
Alvast onze hartelijke dank en een fijne vakantie toegewenst!
De projectgroep PIPAG en SPG.


 

 

nach oben