Nieuwe bestuursleden gezocht !

20130225 - Na zeer vele jaren deel te hebben uitgemaakt van het voetbalbestuur hebben Ronald Senechal en Joop Top aangegeven dat zij aan het eind van dit seizoen willen stoppen

We betreuren dit gelet op de grote ervaring die beiden hebben, maar respecteren natuurlijk ook hun besluit.

We moeten dus op zoek naar een nieuwe secretaris en penningmeester.

Ter informatie over deze functies het volgende:

Secretaris: 

De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur. De hoofdtaak is het beheren en distribueren van binnenkomende correspondentie, verzorgen van de uitgaande correspondentie, agenderen en notuleren van de vergaderingen van het dagelijks bestuur en het voetbalbestuur.

Penningmeester:

Ook de penningmeester maakt deel uit van het dagelijks bestuur. Zijn hoofdtaak is het beheer over de financiën van de vereniging. Onderdelen daarvan zijn de financiële administratie en de ledenadministratie. Omdat deze taak zo langzamerhand zeer omvangrijk is geworden, ligt het in de bedoeling om de werkzaamheden onder te brengen in een financiële commissie waarbij dan in ieder geval de volgende door verschillende personen uit te voeren taken kunnen worden onderscheiden:

Financieel beheer: uit te voeren door de penningmeester die deel uitmaakt van het voetbalbestuur. Opstellen en bewaken van begrotingen en het maken van financiële rapportages zijn daarbij de belangrijkste werkzaamheden.

Boekhouding: verwerking van de financiële mutaties in een geautomatiseerd boekhoudpakket. Kennis van het boekhouden is daarbij natuurlijk een vereiste. Werkzaamheden kunnen, afgezien van overleg met de overige leden van de financiële commissie in principe thuis worden uitgevoerd.

Ledenadministratie: verwerking van aan- en afmelding van leden in een geautomatiseerd pakket. Ook deze werkzaamheden kunnen grotendeels thuis worden uitgevoerd.

Beide heren zijn gaarne bereid toelichting op hun werkzaamheden en het te verwachten tijdsbeslag te geven en zullen in een inwerkperiode nieuwelingen ook met raad en daad terzijde staan.

Wij zoeken voor het bovenstaande enthousiaste mensen die een steentje willen bijdragen aan het functioneren van onze mooie vereniging.

Mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Namens het voetbalbestuur,

Alex Huisinga

Voorzitter
Email voorzitter@gvav.nl en telefoon 06-44442633 of 050-5422696 Bas Veldman maakt seizoen af als trainer van het 2e


20130221
 - We hebben met de D1 trainer van GVAV overeenstemming bereikt dat hij het seizoen zal afmaken als trainer van het 2e elftal.

We wensen Bas en zijn spelers veel succes toe voor de rest van het seizoen. Uiteraard blijft hij trainer van D1

Ronald Senechal
secr GVAVBenauwde zege GVAV-Rapiditas in Joure 

20130217 – GVAV-Rapiditas behaalde vanmiddag een belangrijke overwinning door SC Joure met 1-2 te verslaan. 
In de eerste helft was GVAV-Rapiditas verreweg de betere ploeg die het zwakke defensieve optreden van SC Joure wist af te straffen door goals van Farid Balvaneh en Patrick Hoving (0-2). Direct na de rust maakte Joram Smits de aansluitingstreffer en dat was het begin van een offensief van SC Joure dat de gehele tweede helft duurde. GVAV-Rapiditas kroop door het oog van de naald met schoten op lat en paal en een niet-geconstateerde handsbal binnen het strafschopgebied.
GVAV-Rapiditas versloeg vandaag de nummer twee op de ranglijst en volgende week wacht de uitwedstrijd bij Achilles 1894 dat door de resultaten van vandaag nu tweede staat.


Bij SC Joure ontbrak aanvoerder Björn Schilder en misschien was wel het daardoor dat de achterhoede van SC Joure in de eerste helft een onzekere indruk maakte. Ook de rest van de ploeg wekte de indruk dat Angstgegner GVAV op bezoek was, waar de afgelopen twee seizoenen met forse cijfers van was verloren. Onder de bezielende leiding van interim-trainer Jacob Bosman zat GVAV er vanaf de eerste minuut bovenop en liet in het eerste kwartier al enkele goede mogelijkheden onbenut.
In de 24e minuut was het echter wel raak. Wouter Roosjen lepelde de bal over zijn eigen doelman tegen de lat en uiteindelijk was het Farid Balvaneh die de 0-1 maakte. Enkele minuten later kopte Patrick Hoving de bal feilloos binnen uit een perfecte voorzet van Marco Drent (0-2).
GVAV had in de eerste helft helemaal niets weggegeven, maar dat was in de tweede helft wel anders. SC Joure tapte uit een heel ander vaatje en kreeg een psychologische opsteker toen Joram Smits onmiddellijk na de rust heel gemakkelijk Mouniz Ben Allal wist uit te spelen en de bal in de hoek schoof (1-2). 
SC Joure begon aan langdurig offensief waarbij GVAV steeds meer onder druk kwam te staan. Toch was het in de 63e minuut de pas ingevallen Rudwin Evers die GVAV in veilige haven had kunnen brengen, maar alleen voor André Zeldenthuis gekomen slaagde hij er niet in de keeper van SC Joure te passeren.
In de laatste twintig minuten had GVAV het nodige geluk aan zijn zijde. De bal ging een keer tegen de onderkant van de lat, Remco Molenaar wist enkele keren redding te brengen en de bal ging ook nog een keer tegen de paal. Hoewel uw verslaggever maar ook de scheidsrechter het niet gezien had, bleek Mouniz Ben Allal ook nog een keer als tweede keeper opgetreden te hebben. 
Na zes minuten blessuretijd kon het uitvak (vijftien personen) de handen in de lucht steken toen de scheidsrechter affloot en GVAV een zeer belangrijke overwinning had geboekt in de strijd om directe degradatie of de nacompetitie te ontlopen.

SC Joure – GVAV-Rapiditas 1-2 (0-2)

Scoreverloop: 28. Farid Balvaneh 0-1. 35. Patrick Hoving 0-2. 47. Joram Smits 1-2.
Scheidsrechter: Dick Bierma (Wagenborg).

Geel: Robin van Linschoten, Farid Balvaneh (GVAV). Martijn Bakker (SC Joure).

Toeschouwers: 110. 

Man of the match: Farid Balvaneh.

Citaat van de dag: Jacob Bosman.
Toen Marco Drent vlakbij de achterlijn de bal niet voor wist te zetten, had Jacob het ‘excuus’ al klaar: ‘Het lag aan de hoekvlag!’

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Mouniz Ben Allal, Anne Bandsma, Robin van Linschoten, Ramon Nijdam, Nicky Pranger, Wasim El Baroudi (60. Rudwin Evers), Farid Balvaneh, Bryan Inge (80. Junior Fanny Cisse), Patrick Hoving, Marco Drent (88. Ingmar Liezenga).

Andere uitslagen
FVC – Velocitas 1897 8-1. Emmen – Achilles 1894 0-1. Bergum – Voorwaarts T 1-0. ONB – Annen 1-1. SC Erica – Frisia 6-0. FC Wolvega – Steenwijk 2-3.

Tussenstand gehaktballentest
De bal van SC Joure was een prima bal en krijgt het cijfer 8,0.
1. Annen, SC Joure 8,0. 3. Bergum 7,5. 4. Velocitas 1897 7,0. 5. LAC Frisia 1883, Emmen 6,5 7. FC Wolvega 5,7.

Verslag: Jack Schilder (klik hier voor meer informatie)Aanvangstijden E- en F-pupillen: 08.45 uur!

20130215 - De wedstrijden van E- en F-pupillen, die een aanvangstijd van 9 uur hadden, begonnen meestal te laat en liepen soms ook nog verder uit door een langdurige penaltyserie. Het gevolg was dat de wedstrijden later op de ochtend ook voortdurend met een verlaat aanvangstijdstip te maken kregen.
Het bestuur heeft daarom besloten om de aanvangstijd van deze wedstrijden van 09.00 uur naar 08.45 uur te vervroegen, zodat het penaltyschieten niet afgeschaft hoeft te worden.
Dit vervroegde tijdstip geldt vanaf zaterdag 2 maart 2013. 
Het bestuur hoopt dat door deze maatregel het probleem opgelost zal worden.  

Namens het bestuur, 
Jack Schilder (wedstrijdzaken)Jacob Bosman maakt seizoen af als trainer eerste elftal

20130212 - Half januari besloot Sjoerd Rozema wegens drukke werkomstandigheden te stoppen als trainer van het eerste elftal van GVAV. Een zoektocht leverde geen geschikte tijdelijke opvolger op. Daarom zal jacob Bosman het seizoen afmaken als trainer.
Voor het seizoen 2013-2014 zal Jans Deenen trainer zijn.

Verder waren we vorige week helaas genoodzaakt om afscheid van 2e elftal trainer Mark Kroese te nemen.  Aan een oplossing wordt gewerkt.

Ronald Senechal
secr GVAVAan de leiders/trainers van 4 t/m 9

20130202 - Bij de hervatting van de competitie krijgen ook jullie te maken met het digitaal wedstrijdformulier. Kortweg DWF.
Maandag 11 februari wordt er een instructieavond (interactief) gehouden in de kantine van Oosterparkers.

Bij deze zijn jullie daar allemaal voor uitgenodigd. Graag even een bericht naar Willem Eltink of je gaat of niet.

Ronald Senechal
secretaris 


nach oben