GVAV-Rapiditas boekt eerste zege bij SC Joure (0-3)

20110925Hoewel SC Joure het eerste halfuur gevaarlijker was, heeft GVAV-Rapiditas een verdiende overwinning behaald op SC Joure.

Nadat GVAV-Rapiditas de eerste tien minuten zonder kleerscheuren doorgekomen was, opende Robin van Linschoten in de 24e minuut de score voor de Groningers. Kort na de rust tekende Patrick Hoving voor de 0-2. Een door Marco Drent benutte strafschop in de 64e minuut betekende het einde van de Jouster hoop op een beter resultaat. Sido Oosterhof van SC Joure kreeg vijf minuten voor tijd een rode kaart na een overtreding op Angelo Florencia.
Het meest opvallende wapenfeit in deze wedstrijd was de rode kaart voor de charmante verzorgster van SC Joure omdat ze te vroeg het veld ingekomen was en weigerde te verlaten voordat ze de blessurebehandeling had voltooid.

Na zware nederlaag vorige week tegen SC Erica moest GVAV revanche nemen op zichzelf. SC Joure begon echter beter aan de wedstrijd. In de achtste minuut werkte keeper Chris Weggemans een venijnig schot via de lat over het doel. Enkele minuten later lag hij ook goed in de weg bij een grote kans voor de Jousters.
Langzamerhand kreeg GVAV-Rapiditas meer grip op de wedstrijd en in de 24e minuut kon Robin Linschoten de bal uit een hoekschop ongehinderd inkoppen (0-1). Met deze ruststand was te verwachten dat SC Joure scherp aan de tweede helft zou beginnen en het was in de eerste minuut na de rust ook al bijna raak. Snel scoren was ook het devies van GVAV-trainer Henk Buikema geweest en na een mooie aanval was het Patrick Hoving die in de 49e minuut de 0-2 liet aantekenen.
SC Joure begon nog verder naar voren te spelen maar kreeg minder kansen dan het aantal mogelijkheden die het daardoor achterin weggaf. Een overtreding op Jordy Havinga betekende een strafschop die in de 64e minuut verzilverd werd door Marco Drent (0-3).
Hierna werd SC Joure nauwelijks gevaarlijk meer en maakte de ‘west side’ van SC Joure zich drukker over het optreden van de scheidsrechter dan over het vertoonde spel.
Mocht u vinden dat dit verslag korter is dan gewoonlijk dan is daar wel een verklaring voor: de drie vaste assistent-scheidsrechters van GVAV waren alle drie verhinderd waardoor uw verslaggever de vlag hanteerde en daardoor niet zoveel notities kon maken.
De jury voor de man of the match had het deze keer moeilijk, want er kwamen verschillende spelers voor deze titel van de week in aanmerking. Wie het geworden is, leest u hieronder.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Velocitas dat net als GVAV vier punten verzameld heeft.

SC Joure - GVAV-Rapiditas 0-3 (0-1)

Scoreverloop: 24. Robin van Linschoten (0-1). 49. Patrick Hoving (0-2). 64. Marco Drent (0-3).

Geel: Rudwin Evers (GVAV).
Rood: Rixt de Best (verzorgster SC Joure), Sido Oosterhof (SC Joure).

Toeschouwers: 115.

Man of the match (GVAV): Boyd Kooy.

Opstelling GVAV-Rapiditas: Chris Weggemans, Mouniz Ben Allal, Boyd Kooy, Anne Bandsma, Robin van Linschoten, Nicky Pranger (Rudwin Evers), Angelo Florencia, Murat Sahintürk (Farid Balvaneh), Marco Drent (Walter van Dunnen), Patrick Hoving, Jordy Havinga.

Achilles 1894 – Dalen 4-0. Bergum – Emmen 0-7. SC Erica – Velocitas 4-1. Nieuw Buinen – DIO Oosterwolde 4-0. Stevo – FVC 0-3. FC Wolvega – Gronitas 1-1.

Tussenstand gehaktballentest
De bal van SC Joure is een smaakvolle bal die het cijfer 7,5 verdient.
Tussenstand: 1. SC Joure 7,5. 2. Nieuw Buinen 6,8.
Buiten mededinging: Oeverzwaluwen 6,0.

Verslag: Jack Schilder

GVAV-Rapiditas ondermaats tegen SC Erica (0-6)

20110918Een zwak begin heeft GVAV-Rapiditas vanmiddag de das omgedaan tegen een veel feller SC Erica.
In de derde minuut kreeg Robert Torenbosch een vrije doortocht (0-1) en in de tiende minuut was het Kevin Jager die voor de 0-2 zorgde. Dezelfde speler zorgde in de 38e minuut ook voor de 0-3. Kort voor de rust kon Haroun Jahanyar van GVAV-Rapiditas met zijn tweede gele kaart vertrekken. De tweede helft was min of meer een formaliteit. De vierde goal voor SC Erica werd in de 65e minuut gemaakt door Rick Tubben. Nadat Charly Ton van GVAV-Rapiditas direct rood gekregen had wegens het neerhalen van een doorgebroken speler voerden Hidde Rog en nogmaals Rick Tubben de stand op naar 0-6.

Na de goede partij tegen Nieuw Buinen vorige week had het thuisfront goede hoop dat tegen SC Erica misschien wel de eerste overwinning van het seizoen geboekt zou kunnen worden. Niets bleek minder waar. GVAV startte veel te slap aan de wedstrijd en al in de derde minuut kon Robert Torenbosch vanaf links alleen op keeper Remco Molenaar aflopen (0-1).
Ook de tweede goal van SC Erica ging er gemakkelijk in. In de tiende minuut wist Kevin Jager met een lob keeper Remco Molenaar te verschalken (0-2). De keeper liet zich kort daarna vanwege een blessure vervangen en moest vanaf de kant toezien hoe zijn vervanger Chris Weggemans er bij de derde goal van opnieuw Kevin Jager niet erg gelukkig uitzag (0-3).
Ondanks duidelijke instructies van de scheidsrechter nam Haroun Jahanyar een vrije schop te vroeg, wat hem een gele kaart opleverde. Toen hij op deze beslissing te veel commentaar leverde, kreeg hij nogmaals het geel voorgehouden en kon hij van het veld af.
Waar SC Erica in de eerste helft erg veel overtredingen nodig had gehad, leek het er in de tweede helft op dat men de wedstrijd zonder schade wilde uitspelen. Ook mede dankzij enkele goede reddingen van Chris Weggemans duurde het tegen de tien van GVAV tot de 65e minuut voordat Rick Tubben de 0-4 liet aantekenen. GVAV bleef vooruit voetballen en was dus kwetsbaar voor de counter. In de 78e minuut kreeg Charly Ton direct rood toen hij een doorgebroken speler neerlegde, hoewel er met Boyd Kooy nog een andere verdediger van GVAV in de buurt was.
Hidde Rog en opnieuw Rick Tubben zetten in de slotfase de 0-6 eindstand op het bord. De kans op een eretreffer werd GVAV onthouden door de niet erg gelukkig fluitende scheidsrechter Zeeman die in een overtreding op Earl Perré een schwalbe zag en hiervoor een van zijn talloze kaarten uitdeelde.

Volgende week wacht het uitduel tegen SC Joure dat met twee overwinningen en een gelijkspel aanzienlijk beter aan de competitie begonnen is dan GVAV.

GVAV-Rapiditas – SC Erica 0-6 (0-3)

Scoreverloop: 3. Robert Torenbosch (0-1). 10. Kevin Jager (0-2). 38. Kevin Jager (0-3). 65. Rick Tubben (0-4). 85. Hidde Rog (0-5). 88. Rick Tubben (0-6).

Geel: Marco Drent, Anne Bandsma (?), Chris Weggemans, Earl Perré (GVAV). Tim Roewen, Hidde Rog, Robert Torenbosch (SC Erica).
Rood: Haroun Jahanyar (2x geel). Charly Ton.

Toeschouwers: 85.

Man of the match (GVAV): geen.
Man of the match (SC Erica): Peter Oost.

Citaat van de dag: Gerke Veenstra.
Toen Kevin Jager van SC Erica gewisseld werd, kreeg hij van zijn vrouwelijke fans op het balkon een luid applaus. Gerke Veenstra informeerde daarop vanaf de zijlijn bij de dames of ze last hadden van koude handen ...

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar (Chris Weggemans, 26), Haroun Jahanyar, Boyd Kooy, Anne Bandsma, Raymond Sibres (Jordy Havinga, 54), Nicky Pranger, Charly Ton, Angelo Florencia, Earl Perré, Patrick Hoving, Marco Drent (Mouniz Ben Allal, 46).

FVC – SC Joure 0-3. DIO Oosterwolde – Bergum afgelast, Gronitas – Stevo 0-3. Velocitas 1897 – Nieuw Buinen 0-2. Dalen – FC Wolvega 1-4. Emmen – Achilles 1894 2-2.

De bal van Nieuw Buinen was niet onaardig maar wel iets te sponzig: score 6,8.

Uitgelicht: GVAV D9, GVAV D6 en GVAV B3

20110917 - Somber weer, maar grotendeels toch droog, overgoot het sportpark Kardinge. Een overladen wedstrijdprogramma en overladen scheidsrechters omdat er bij enkele wedstrijden geen fluitisten waren aangesteld. De hand van scheidsrechterscoördinator Henk Gorter blijkt onmisbaar te zijn. Hij onderging een operatie in het Martiniziekenhuis. Van harte beterschap Henk! Het wedstrijdplezier was er gelukkig wel weer volop en het publiek ook.

De jongens en meisjes van D9 hadden de zeperd van vorige week nog in hun hoofd toen ze met maar liefst 16-1 verloren van Zuidhorn D3. Vanochtend moesten ze het thuis opnemen tegen Omlandia D3. De GVAV-ers bleken de domper snel te verwerken, want na drie minuten opende GVAV de score en stond het al 1-0. De wedstrijd ging aardig heen en weer, maar na een kwartier wisten de blauwhemden de 2e goal te scoren (2-0). Twee minuten late werd de 3-0 gescoord. Na rust een nog beter spelend D9. Omlandia kwam in de 2e helft slechts eenmaal in de buurt van de zestien van GVAV. Met soms leuk combinatiespel werd de score opgevoerd naar uiteindelijk 8-0. Man off the match was Sylvano Usmany, die centraal achterin stond, maar ook regelmatig mee opkwam en steeds het spel uitstekend verdeelde. Niet onvermeld mag blijven de zeer goede prestaties van de beide meisjes in dit team Floor van der Jeugd en Julia Scholten.

Het team van trainer/coach Bert Smid moest het vandaag opnemen tegen Marum D2. Marum opende sterk en had ook het betere van het spel, vooral op het middenveld. Na tien minuten scoorde de geelhemden dan ook terecht de 0-1. Marum was feller aan de bal. Marum liep uit naar 0-2 en in de 22e minuut zelfs naar 0-3. Vlak voor rust wist GVAV de stand terug te brengen naar
1-3. De2e helft was nog maar nauwelijks een minuut oud, toen Marum het doelnet van GVAV al weer had getroffen (1-4). Nauwelijks van de schrik bekomen scoorde Marum een minuut later de 1-5. Het laatste kwartier was duidelijk voor GVAV en zo kwam de eindstand toch nog op 4-6. Als er voorin nog wat meer overgespeeld zou worden, dan had er meer ingezeten voor de blauwhemden.

B3 had vorige week gelijkgespeeld (2-2) en wilde nu graag winnen. Dat was ook duidelijk te zien. Trainer Stefan Kuch en elftalleider Marcel de Vries hadden de mannen gemotiveerd het veld ingestuurd. De tegenstander was Muntendam B1, dat hun 1e competitiewedstrijd moest spelen vanmiddag. Na zes minuten werd de score al geopend door GVAV. In de 2e helft scoorde GVAV zesmaal. Muntendam wist in de 28e minuut een penalty niet te benutten door uitstekend keeperswerk van Leon Heijne. De 2e helft was min of meer een walk over voor B3 en werd de score opgevoerd naar maar liefst 15 doelpunten. Muntendam kon er niet veel meer dan een enkele uitval tegenover stellen. Aanvallend en verdedigend speelde B3 gewoon goed. Man off the math was aanvoerder Delano Toehpah. Vanaf het middenveld spelend was hij steeds gevaarlijk en gaf vaak loepzuivere passes aan zijn aanvallers. Keeper Leon Heijne stopte een penalty en mocht er later ook een benutten. Hij keepte een foutloze partij! Niet onvermeld mag blijven dat Muntendam een uitstekende en eerlijke grensrechter had.

Nieuws m.b.t. reserve (rode) shirts

20110912 - Teams die, in verband met de kleur shirts van de tegenstanders, moeten spelen in reserveshirts, kunnen deze afhalen op donderdagavond tussen 18:30 en 19:30 uur.
Graag even van te voren mailen, wanneer je hier gebruik van moet maken.

Eerste training pups 17-9-2011

20110912 - De eerste training voor de pups zal op zaterdag 17 september, aanvang 10.00 uur, plaatsvinden.
De training wordt gegeven door Gillian Lancelot op het veldje naast de kleedkamers (komende vanaf de hoofdingang van het complex is dat dan aan de rechterzijde van het gebouw).
Ouders met kinderen kunnen zich daar ook verzamelen. De training duurt ongeveer een uur.
Voor niet GVAV leden zijn de eerste trainingen gratis, ze gelden als "probeer trainingen". Vanaf de derde training is deelname alleen nog maar als lid mogelijk.
Voor opgave als lid kan contact worden opgenomen met de wedstrijdsecretaris van de pups, Tineke Schenkel (tinekeschenkel@live.nl ).
Ik wens alvast alle pups (en ouders) veel plezier!

Hessel Betten
Technisch Manager Onderbouw

GVAV-Rapiditas speelt gelijk in Nieuw Buinen (1-1)

20110911In een aantrekkelijke wedstrijd hebben Nieuw Buinen en GVAV-Rapiditas vanmiddag de punten gedeeld (1-1).
In het eerste halfuur van de wedstrijd had Nieuw Buinen de betere mogelijkheden maar daarna had GVAV-Rapiditas tot aan het einde van de wedstrijd een overwicht en mocht Nieuw Buinen na afloop blij zijn met een punt.
Na 69 minuten opende Marcel Smit de score voor Nieuw Buinen (1-0). Tot aan het laatste fluitsignaal leek het erop dat Nieuw Buinen-keeper Hendrik Snijders de drie punten voor de thuisclub veilig kon stellen maar in de 91e minuut kon ook hij de verdiende gelijkmaker van Earl Perré niet voorkomen.

Na een wat afwachtend begin van beide partijen was het tweede kwartier van de eerste helft voor Nieuw Buinen. In de 17e minuut tikte Björn Adams na een vrije trap de bal van dichtbij naast. Kort daarna leek GVAV-Rapiditas succesvol met een uitval maar Patrick Hoving gaf de bal te scherp op de volkomen vrijstaande Jordy Havinga. In de 22e minuut kopte Anne Sybesma namens Nieuw Buinen volkomen ongedekt in uit een hoekschop maar de bal ging naast. Even later schoot hij de bal voorlangs.
Nieuw Buinen liet alle opbouw bij GVAV-Rapiditas op links beginnen. Blijkbaar was men nogal bevreesd voor de acties van rechterspits Marco Drent en niet ten onrechte want van de weinige overtredingen in deze wedstrijd werden er wel tien gemaakt op de man die ook deze keer soms weer onnavolgbaar was.
In de tweede helft kreeg het overwicht van GVAV-Rapiditas steeds meer gestalte. In de 51e minuut schoot Angelo Florencia na een lange rush de bal te slap in. In de 56e minuut kon Hendrik Snijders een pegel van Jordy Havinga niet onder controle krijgen maar diezelfde Jordy Havinga slaagde er niet in de rebound in een goal om te zetten. In de 69e minuut viel de openingsgoal echter aan de andere kant. Arjan Wiegers speelde Mouniz Ben Allal uit en had een goed oog voor de vrijstaande Marcel Smit die bal koel in de rechterbenedenhoek liet verdwijnen (1-0).
Omdat Nieuw Buinen kort voor deze goal een verdediger opgeofferd had voor een extra spits, kroop de angst in de ploeg door deze voorsprong en keeper Hendrik Snijders moest een aantal knappe reddingen verrichten om de voorsprong vast te houden. GVAV-Rapiditas gaf zich echter niet gewonnen. Op een vrije schop vanaf de GVAV-helft werd door Nieuw Buinen rechts achterin zwak verdedigd en daardoor kon Jordy Havinga Earl Perré in stelling brengen die in de 91e minuut de meer dan verdiende gelijkmaker op zijn naam kon schrijven.

Nieuw Buinen - GVAV-Rapiditas 1-1 (0-0)

Scoreverloop: 69. Marcel Smit (1-0). 90+1. Earl Perré (1-1).

Geel: Marco Drent (GVAV). Frank Venema, Jeroen Fühler (Nieuw Buinen).

Toeschouwers: 215.

Man of the match (GVAV): Jordy Havinga.
Man of the match (Nieuw Buinen): Hendrik Snijders.

Citaat van de dag:
Oud-prof en oud-GVAV-speler Martin Drent (41) loopt dit seizoen stage bij Nieuw Buinen voor het trainersdiploma TC1 en zat op de tribune naast de GVAV-supporters een wedstrijdanalyse te maken.
‘Gouden wissel,’ zei Martin Drent nadat Nieuw Buinen kort na het invallen van Jeroen Fühler de 1-0 gescoord had. Op de tegenwerping dat deze speler geen enkele rol bij het doelpunt gespeeld had, zei Martin: ‘Jawel, gouden wissel, want we gingen nu achterin één-op-één spelen.’

Opstelling GVAV-Rapiditas: Remco Molenaar, Mouniz Ben Allal (Robin van Linschoten, 72), Boyd Kooy, Anne Bandsma, Raymond Sibers, Nicky Pranger, Charly Ton, Angelo Florencia, Patrick Hoving (Earl Perré, 62), Jordy Havinga, Marco Drent.

Achilles 1894 – DIO Oosterwolde 3-1. FC Wolvega – Emmen 2-0. Stevo – Dalen 3-1. FVC – Gronitas 4-0. SC Joure – Erica 1-1. Nieuw Buinen – Velocitas 1897 afgelast.

Flitsende start meidenteam van GVAV-Rapiditas.

20110911 - Bij GVAV gedijt damesvoetbal tot nu toe maar moeizaam. Daar was vanmiddag echter niets van te merken. De meiden van GVAV zorgden voor een aantrekkelijke wedstrijd, aangemoedigd door veel moeder en vaders en wonnen overtuigend met 4-2!

Toen de meidenteams van Gorecht en GVAV het hoofdveld van GVAV opkwamen, zou je kunnen denken: nou, nou, wat een fysiek verschil. Het was te zien dat de dames van Gorecht meer roggebrood eten dan die van GVAV. Ook typisch GVAV zou je kunnen zeggen: technisch begaafd, maar vaak wat pondjes lichter. Het was Naomi Dijkstra die de score voor GVAV opende met een prachtige goal (1-0). Gorecht scoorde later de gelijkmaker, door vooral op het middenveld goed te opereren. Toch kwam GVAV voor de rust nog weer op voorsprong door een doelpunt van talentvolle Marit van der Veer. Na de rust hetzelfde spelbeeld. Gorecht fysiek sterk spelend, maar GVAV dat technisch goed speelde en het vooral in combinaties zicht. Toch was het Gorecht die ook de 2e goal over de GVAV-keepster speelde en daarmee de gelijkmaker op het bord bracht. GVAV viel veelvuldig aan en dat werd beloond door en 2e goals van Marit van der Veer (3-2). In de slotfase moest de keeper van Gorecht nog eenmaal in het net vissen, toen Esmee Scholtens raak schoot. Julia Smid kreeg nog een mooie kans om de eindstand nog verder op te rekken, maar de overigens goede keeper van Gorecht, liet dat niet meer gebeuren. Woman of the match: de aanvoerdster van GVAV, Esmee Scholtens, vanwege haar spel en inzet. Dit meidenteam kan uitermate tevreden zijn met zo’n droomstart. Mooie combinaties, positief coachend en een goede mentale instelling. De beide trainers Jos Raymakers en Chris Zwarts mogen best een beetje trots zijn op hun meiden en wie weet is dit ook het begin van blijvend vrouwenvoetbal bij GVAV-Rapiditas!

Een toevallige toeschouwer.

Verplicht gebruik lockers op zaterdag!

Gelet op de grote hoeveelheden wedstrijden op de zaterdag heeft het voetbalbestuur, in overleg met de organisatorische en de technische jeugdcommissie, besloten tot het verplicht gebruik van de lockers in de hal bij de nieuwe kleedkamers. Kleedkamersleutels zullen niet meer worden verstrekt.

De procedure daarbij is als volgt:

Door het bestuurslid wedstrijdzaken wordt aan de hand van het programma een kleedkamerindeling en een lockerindeling gemaakt. Bij aanmelding voor de wedstrijd in de commissiekamer zal door het bestuurslid van dienst verteld worden in welke kleedkamer men moet kleden en welke locker men dient te gebruiken. Als geheugensteuntje zal daarbij een briefje met deze indeling worden overhandigd. Om een en ander goed te laten verlopen is het zaak dat van de aangewezen kleedkamer en locker gebruik wordt gemaakt

De teams kleden in de aangewezen kleedkamer en bergen daarna onder leiding van de teamleider de kleren en tassen op in de aangewezen locker. Men laat dus de kleedkamer schoon achter! In de rust en na afloop van de wedstrijd maakt men weer gebruik van dezelfde kleedkamer. Ook hier geldt natuurlijk dat de kleedkamer steeds schoon wordt achtergelaten, omdat die tijdens de wedstrijd van het betreffende team door een ander team gebruikt zal worden.

Het gebruik van de lockers is eenvoudig, een heldere gebruiksaanwijzing staat op de deur van elke locker vermeld. Mocht men onverhoopt de gebruikte code vergeten zijn, dan kan het bestuurslid van dienst via een algemene code de locker als nog ontgrendelen.

Wij vragen begrip voor deze maatregel en rekenen er op, dat alle betrokkenen zich aan deze maatregelen gaan houden.

Namens het voetbalbestuur

Alex Huisinga
voorzitter

GVAV-Rapiditas verliest van Bergum (1-2)

20110904GVAV-Rapiditas begon deze competitie met een 1-2 thuisnederlaag tegen Bergum.

In het eerste halfuur had Bergum het betere van het spel maar daarna kwam GVAV-Rapiditas beter in de wedstrijd en opende Charly Ton de score voor de thuisclub (1-0). Na de rust ging Bergum fanatiek op zoek naar de gelijkmaker en toen Haroun Jahanyar na zestig minuten met zijn tweede gele kaart kon vertrekken, werd de druk van Bergum nog groter. Hoewel GVAV-Rapiditas met enkele uitvallen de kans kreeg de wedstrijd in het slot te gooien, lukte dat niet. In de 86e minuut maakte Klaas de Boer de gelijkmaker en in de 94e minuut maakte hij ook de winnende treffer (1-2).

Bergum was niet naar Groningen gekomen om zich te verstoppen en zocht in het eerste halfuur nadrukkelijk de aanval. Na drie minuten al schoot Stefan Geertsma maar net naast. Bergum bleef lange tijd de betere partij en de uitblinkers bij GVAV waren op dat moment in de achterhoede te vinden.
Na 36 minuten was het echter GVAV dat succesvol was, toen Angelo Florencia de bal voorgaf die door Patrick Hoving verlengd werd richting Charly Ton die anders nooit scoort, maar nu de moeilijk aan te nemen bal net onder de lat wist te prikken (1-0).
Bergum begon de tweede helft zoals het de eerste helft begonnen was en er waren verschillende goede reddingen van GVAV-keeper Remco Molenaar voor nodig om de gelijkmaker te voorkomen. In de 60e minuut liep Haroun Jahanyar tegen zijn tweede gele kaart op en daardoor kon Bergum de druk nog verder opvoeren. Desalniettemin had GVAV de wedstrijd kunnen beslissen als het met enkele uitvallen gelukkiger was geweest in de afronding. Marco Drent stuitte enkele malen op Bergum-keeper Arjen Dijk en ook Angelo Florencia kwam net een paar cm tekort.
Bergum bracht twintig minuten voor tijd met Klaas de Boer een extra spits in en dat betaalde zich uit. In de 86e minuut kopte hij raak en het psychologische voordeel was nu voor Bergum dat voor de overwinning ging en ver in de extra tijd diezelfde Klaas de Boer opnieuw via een kopbal zag scoren. Gezien over de gehele wedstrijd was de overwinning voor de Friezen niet onverdiend te noemen.

GVAV-Rapiditas – Bergum 1-2 (1-0)

Scoreverloop: 36. Charly Ton (1-0). 86. Klaas de Boer (1-1). 90+4. Klaas de Boer (1-2).

Geel: Marco Drent, Robin van Linschoten (GVAV). Arton Musliu, Hidde Veltman (Bergum).
Rood: Haroun Jahanyar (GVAV, 2x geel).